Genç Bankkart ile internetten alışveriş yapılır mı?

İçindekiler:

  1. Genç Bankkart ile internetten alışveriş yapılır mı?
  2. Öğrenci banka kartı internet alışverişine nasıl açılır?
  3. Ziraat burs kartıyla alışveriş yapılır mı?
  4. Genç Bankkart hangi tarafı kredi kartı?
  5. Bursluluk kartıyla alışveriş yapılır mı?

Genç Bankkart ile internetten alışveriş yapılır mı?

Yurt içinde ve yurt dışında alışveriş işlemlerini şifre girerek güvenle gerçekleştirebilirsin. İnternette hem banka kartı hem de kredi kartı özelliği ile 3 boyutlu güvenlik sistemini kullanarak (3D Secure) alışveriş yapabilirsin.

Öğrenci banka kartı internet alışverişine nasıl açılır?

SMS ile İnternet Alışverişine Nasıl Açılır? (BankKart ve Kredi Kartı)
  1. Telefonunuzun mesajlar bölümüne giriniz.
  2. EONAY yazarak bir adet boşluk bırakın ve internete açmak istediğiniz kredi kartının veya banka kartının son 6 rakamını yazarak 4757'ye SMS gönderebilirsiniz.
Daha fazla öğe...

Ziraat burs kartıyla alışveriş yapılır mı?

KYK'dan burs/öğrenim kredisi ödemesi alıyorsan hem banka kartına tanımlanan Harçlık Avans'ını alışverişlerde kullanabilecek, hem de kredi kartı özelliği başvurun onaylanırsa anlaşmalı üye işyerlerinde sağlanan tüm avantajlardan faydalanabileceksin.

Genç Bankkart hangi tarafı kredi kartı?

Ziraat Bankasının sunduğu Bankkart ile kredi kartı ve banka kartı tek bir kartta buluşuyor. Kartınızın ön yüzünde kredi kartı numaranız yer alırken, arka yüzünde ise banka kartı numaranız yer alır. POS veya ATM'de yapmanız gereken tek şey, kartınızı taktıktan sonra ekrandan hangi kartınızı kullanacağınızı seçmektir.

Bursluluk kartıyla alışveriş yapılır mı?

Bursluluk kartı evde güvenli bir yerde kalması, ondan ödeme sadece diğer karta aktararak kullanmak. Sıkıntı olursa kartı kapatınca sonradan uğraşmanıza gerek kalmaz. Sorunuza yanıt olarak: Kartın sağ altında örneğin Visa yazıyor (MasterCard da yazabilir.) ise Visa geçerli olan sitelerden ödeme yapabilirsiniz.