Bimere ne yazılır?

İçindekiler:

  1. Bimere ne yazılır?
  2. CİMER şikayet nasil yapilir?
  3. CİMER şikayet dilekçesi nasıl yazılır?
  4. Bimer nedir hangi konularda hizmet verir?

Bimere ne yazılır?

Kimlik Numarası, ad-soyad, anne kızlık soyadı ve cep telefonunun doğru yazılması gerekmektedir. Cep telefonuna gelen doğrulama kodu ile başvuru ekranına giriş yapılabilir. Bu bilgilerin yanı sıra iletişim bilgilerinin eksiksiz; başvuru metninin de kısa ve anlaşılır yazıldığından emin olunmalıdır.

CİMER şikayet nasil yapilir?

Elektronik ortamda cimer.gov.tr ya da e-Devlet aracılığıyla başvuru yapılabilirken ALO 150 telefon hattını kullanarak ya da şahsen müracaat ederek de CİMER şikayet başvurusu yapmak mümkündür.

CİMER şikayet dilekçesi nasıl yazılır?

CİMER'e yazılacak olan şikayet ve talep dilekçelerinde, öncelikli olarak gereksiz detaylara girmeden istenilen talep veya şikayet açık ve net bir şekilde yazılmalıdır. CİMER şikayet ve talep dilekçesinin anlaşılır olması, talep veya şikayetin daha hızlı sonuçlanmasını sağlayacaktır.

Bimer nedir hangi konularda hizmet verir?

BİMER, Başbakanlık Bilgi İşlem Başkanlığınca yazılımı gerçekleştirilen bir program ile web sayfası üzerinden kullanılan bir sistemdir. BİMER, vatandaş ile devlet arasındaki iletişim kanallarını açık tutarak, müracaatların her zaman ve her yerden yapılabilmesini sağlar.