Kredi kartı üst limiti nasıl hesaplanır?

İçindekiler:

  1. Kredi kartı üst limiti nasıl hesaplanır?
  2. Kredi kartı limit yükseltme neye göre yapılıyor?
  3. Iş bankası limit arttırma nasıl yapılır?
  4. Iş cepten limit arttırma nasıl yapılır?
  5. Iş bankası ek hesap limit arttırımı nasıl yapılır?

Kredi kartı üst limiti nasıl hesaplanır?

Kredi kartı limiti belirlenirken yapılan hesaplamalar son düzenlemeler doğrultusunda şu şekildedir: Bireye verilecek kredi kartının limiti ilk yıl için gelirinin maksimum iki katı, ilk yıldan sonra ise gelirinin maksimum dört katı olacak şekilde hesaplanır.

Kredi kartı limit yükseltme neye göre yapılıyor?

Yönetmelikte, ilk defa kart sahibi olacak kişilerin “toplam kredi kartı limiti” ilk yıl aylık belgeli gelirlerinin 2 katı, takip eden yıllarda ve daha önce kredi kartı sahibi olanlar için ise 4 katı olabilecek şekilde sınırlandırılıyor. Aylık gelir tespitinin yapılması ise bankanın sorumluluğuna bırakılıyor.

Iş bankası limit arttırma nasıl yapılır?

Kart limitlerini artırma talebini Maximum Mobil, İşCep, İnternet Şubesi, Telefon Şubesi ya da sana en yakın İş Bankası Şubesi'nden iletebilirsin. Talebin değerlendirilecek ve uygun görülmesi durumunda limitin artırılacaktır.

Iş cepten limit arttırma nasıl yapılır?

Dilediğiniz an, dilediğiniz yerde ihtiyacınız olan kart limitinizi kolayca talep edebilirsiniz. Maximum Mobil ana ekranında “Kartlarım” sekmesi altındaki “Limit Artışı' seçeneğini tıklayarak tanımlı kredi kartlarınızdan dilediğinizi seçerek kartınızın limitini artırma talebinizi iletebilirsiniz.

Iş bankası ek hesap limit arttırımı nasıl yapılır?

Kullanılabilir Ek Hesap limitim yetersiz ise ne yapmalıyım? adımlarını takip ederek limit artış talebinde bulunabilirsiniz, ayrıca 08 no.lu Telefon Şubesi'nden de limit artış başvurusu yapabilirsiniz.