Balen kudret narı Propolis ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Balen kudret narı Propolis ne işe yarar?
  2. Kudret Narlı Propolis nasıl kullanılır?
  3. Kudret narı kapsül nasıl kullanılır?
  4. Ballı kudret narı Nasıl Kullanılır?
  5. Kudret narı Balı Karışımı Nasıl Kullanılır?

Balen kudret narı Propolis ne işe yarar?

Bakteri, mikrop ve virüslere karşı koruma sağlar. Mide ve bağırsakta bakteri üremesini önler, sindirim sistemi enfeksiyonlarını tedavi edici özelliği vardır. Düzenli olarak kudret narı kürü uygulayanlarda mide ve bağırsak ile ilgili sorunlarda, şikayetlerin azaldığı bildirilmiştir.

Kudret Narlı Propolis nasıl kullanılır?

Aksu Vital Kudret Narı Kapsül Tüketim Önerisi: 11 yaş üstü yetişkinler için günde 2 defa ikişer kapsül tercihen yemeklerden önce alınması tavsiye edilmektedir. Kapsüllerimiz tamamen bitkisel kökenlidir. Hayvansal hiçbir bileşik içermez. Midede 8-10 dakika içerisinde çözünmektedir.

Kudret narı kapsül nasıl kullanılır?

11 yaş üstü yetişkinler için günde 2 defa ikişer kapsül tercihen yemeklerden önce alınması tavsiye edilmektedir. Kapsüllerimiz tamamen bitkisel kökenlidir. Hayvansal hiçbir bileşik içermez. Midede 8-10 dakika içerisinde çözünmektedir.

Ballı kudret narı Nasıl Kullanılır?

Kudret narını taze meyve olarak tüketmek için bir çatal yardımıyla püre haline gelinceye kadar ezmek gerekiyor. Ardından 1 tatlı kaşığı kadar bal ekleyip karıştırılır. Kudret narının olumlu etkisini tam olarak alabilmek için sabahları aç karnına 1 tatlı kaşığı kadar tüketmek doğru olur.

Kudret narı Balı Karışımı Nasıl Kullanılır?

Tüketmek için olgunlaşmış bir adet kudret narını bir çatal yardımıyla ezin ve 1 yemek kaşığı bal ilave ederek karıştırın. Sabahları aç karnına bu karışımdan içerek vücut direncinizi ve sağlığınızı koruyabilirsiniz.