Yaprak Dökümü Nazmi oldu mü?

İçindekiler:

  1. Yaprak Dökümü Nazmi oldu mü?
  2. Yaprak Dökümü son bolumunde neler oldu?
  3. Yaprak Dökümü Caner Cindoruk hangi roldeydi?
  4. Caner Cindoruk kimdir ve nerelidir?
  5. Yaprak Dökümü Oğuz iyileşecek mi?

Yaprak Dökümü Nazmi oldu mü?

'Yaprak Dökümü'nde, Leyla'nın izini süren ve öğrendikleri karşısında adeta yıkılan Nazmi, trafik kazasında hayatını kaybediyor.

Yaprak Dökümü son bolumunde neler oldu?

Final bölümüyle ekranlarda olan dizide, Oğuz suçunu itiraf ederek hapise girdi, Şevket ise özgürlüğüne kavuştu. Necla ve Ali Sarpel'in boşanma davası sonuçlandı. Mahkeme çıkışı Sarpel, Necla'nın hamile olduğunu öğrendi. Sedef, Emir ile evlendi.

Yaprak Dökümü Caner Cindoruk hangi roldeydi?

Yaprak Dökümü'nde canlandırdığı Doktor Nazmi karakteri büyük ilgi gördü. Caner Cindoruk, 2009 yazında başlayan ve Orhan Kemal'in aynı adı taşıyan unutulmaz eserinden uyarlanan Hanımın Çiftliği adlı dizide Kemal rolünü canlandırdı.

Caner Cindoruk kimdir ve nerelidir?

1980 yılında, Adana'da doğdu. İki kardeşi de oyuncu olan ve babası öykü kitapları yazan Cindoruk, ailesinin de etkisiyle tiyatroya yöneldi. Çukurova Üniversitesinde işletme okudu. Üniversitede okuduğu yıllarda, okulun tiyatro topluluğunda oyuncu, yönetici bulundu.

Yaprak Dökümü Oğuz iyileşecek mi?

İddialara göre yurtdışına kaçarken vurulan kötü adam Oğuz, iyileşecek ama yine hapse düşecek. Halil Ergün'ün canlandırdığı Ali Rıza Bey'in bahtsız oğlu Şevket de hapisten kurtulacak. Tüm aile bir araya gelecek ama kalp krizi geçiren Ali Rıza Bey'in ölümü herkesi sarsacak.