Yemeksepeti hangi kartlar geçiyor?

İçindekiler:

  1. Yemeksepeti hangi kartlar geçiyor?
  2. Yemek Sepeti kredi kartı güvenli mi?
  3. Yemek Sepeti kredi kartı nasıl silinir?
  4. Yemeksepeti hangi illerde var?
  5. Yemeksepeti bilgileri çalındı ne yapmalıyım?
  6. Yemeksepeti kaç kişinin bilgisi çalındı?

Yemeksepeti hangi kartlar geçiyor?

Mastercard kart saklama hizmeti, Visa, Mastercard, Troy ve American Express olmak üzere tüm kartlar için geçerlidir.

Yemek Sepeti kredi kartı güvenli mi?

Kredi kartı bilgileri MasterCard altyapısı ile korumalı olarak Yemeksepeti veri tabanları dışında ve tamamen güvenli olarak saklanmaktadır. ... Yemeksepeti giriş şifreleri bizim veri tabanlarımızda, kullanıcılarımızın güvenliği gereği SHA—256 kriptografik algoritmasi ile maskelenmiş olarak tutulmaktadır.

Yemek Sepeti kredi kartı nasıl silinir?

Yemeksepeti uygulaması üzerinden Yemeksepeti üzerinde kayıtlı kredi kartı bilgilerini silebilirsiniz. Yemeksepeti uygulaması üzerinden Yemeksepeti açtıktan sonra Diğer kısmından Kredi Kartlarım kısmında Kartınızın üzerine basılı tutarak sola kaydırın. Karşınıza silme seçeneği gelecektir.

Yemeksepeti hangi illerde var?

Buna göre 2019 yılında Ankara, Antalya, Bursa, Eskişehir, İstanbul, İzmir, Kocaeli, Trabzon olmak üzere 8 şehirde hizmet veren Yemeksepeti Banabi; 2020'de Adana, Aydın, Balıkesir, Bolu, Çanakkale, Denizli, Edirne, Isparta, Kayseri, Konya, Kütahya, Mersin, Muğla, Sakarya, Samsun ve Tekirdağ'ın katılmasıyla 24 ilde ...

Yemeksepeti bilgileri çalındı ne yapmalıyım?

Bitdefender Türkiye Operasyon Direktörü Alev Akkoyunlu, veri ihlaline uğrayan Yemeksepeti kullanıcılarına 4 uyarıda bulunuyor.
  1. Şifrelerinizi daha zor bir şifre ile değiştirin. ...
  2. 2. Mail adresinizin şifresini değiştirin. ...
  3. 3. Tanımlı kart bilgilerinizi yeni bir sanal kart ile değiştirin.
Daha fazla öğe...

Yemeksepeti kaç kişinin bilgisi çalındı?

Yemeksepeti'ne siber saldırıda yeni gelişme: 21 milyondan fazla kişi etkilendi. Yemeksepeti'nin uğradığı siber saldırıyla ilgili Kişisel Verileri Koruma Kurumu'na gönderdiği kişisel veri ihlali bildiriminde, saldırıdan 21 milyon 504 bin 83 kişinin etkilendiği kaydedildi.