Yalova bit pazarı hangi gün?

İçindekiler:

  1. Yalova bit pazarı hangi gün?
  2. Yalova Çiftlikköy sosyete pazarı ne zaman?
  3. Izmir çeşme pazarı ne zaman?
  4. Gölcük pazarı ne zaman?
  5. Esenköy sosyete pazarı hangi gün?
  6. Izmir çeşme pazarı hangi gün?
  7. Sapanca Kırkpınar pazarı hangi gün?
  8. Sakarya Karasu Halk pazarı hangi gün?
  9. Gölcük Şirinköy pazarı hangi gün?

Yalova bit pazarı hangi gün?

Pazarda, eski plaktan, kullanılmış ayakkabıya kadar ne ararsanız bulmak mümkün. Halk arasında, "Bit Pazarı", Roman Pazarı" gibi adlarla tanınan ve Perşembe Günleri Pazarparkta, Cuma günleri ise Atatürk Stadının karşısında eski SGK prefabriklerinin olduğu noktada kurulan pazar vatandaşlardan yaz kış ilgi görüyor.

Yalova Çiftlikköy sosyete pazarı ne zaman?

Salı ve Perşembe günleri Çiftlikköy sosyete pazarında açık olacak olan üretici pazarı Temmuzun ilk haftasından itibaren Salı günleri Yalova pazaryerinde, Cuma günleri ise Adnan Menderes mahallesindeki Nedret Ayaz kapalı pazaryerinde de hizmete başlayacak.

Izmir çeşme pazarı ne zaman?

İLÇEDE KURULAN PAZARLAR VE GÜNLERİ
ÇİFTLİK PAZARICuma
ALAÇATI PAZARICumartesi
DALYAN AÇIK HALK PAZARISalı
REİS DERE HALK PAZARIÇarşamba
ÇEŞME MERKEZ (KÖY ÜRÜNLERİ ÜRETİCİ PAZARI )Çarşamba
3 satır daha

Gölcük pazarı ne zaman?

Kocaeli'nin en eski yerleşim yerlerinden biri olan Saraylı Köyünde 'Saraylı Köyü Yöresel Pazarı' her pazar 08.30-21.00 saatleri arasında köy meydanında kurulmaktadır.

Esenköy sosyete pazarı hangi gün?

Esenköy Belediyesi 9 Temmuz 2021 Cuma günü beldede Sosyete Pazarı'nın kurulacağını duyurdu. Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel'in, girişimleri sonucunda hayata geçirilen Esenköy Sosyete Pazarı, 10 Temmuz Cumartesi gününden itibaren her hafta cumartesi günleri Yenimahalle'de bulunan pazar yerinde kurulacak.

Izmir çeşme pazarı hangi gün?

Yörenin diğer pazarlarının günleri ise: Çeşme-Pazar günü, Ildırı – Pazartesi günü, Çeşmealtı – Cuma günü, Urla-Cumartesi günü, Seferihisar Organik Pazarı ise Cumartesi günleri.

Sapanca Kırkpınar pazarı hangi gün?

cumartesileri açık bir çok ürün çevre köylerden geliyor. Çok keyifli ve taze :-) tereyağı, çökelek peyniri, pembe köy domatesi (bölgeye özel) vee yaz meyvaları ile köy yumurtaları :-) Cumartesileri kurulan minicik bir pazar...

Sakarya Karasu Halk pazarı hangi gün?

Pazartesi günleri kurulur. Özellikle köylülerin satış bölümünden alış veriş yapmanızı tavsiye ederim.

Gölcük Şirinköy pazarı hangi gün?

Gölcük'te Pazar günü kurulan Halıdere semt pazarı Pazartesi günü, Hisareyn, Şirinköy semt pazarları ise Perşembe günü, Değirmendere semt pazarı ise Cuma günü kurulacak.