Cem Ertem kimdir?

İçindekiler:

  1. Cem Ertem kimdir?
  2. Yemekteyiz dış ses kimdir?
  3. Fox Tv Zuhal Topal dış ses kimdir?
  4. Mikser nereli?
  5. Kameraman mikser kimdir?
  6. Zuhal Topal memleketi neresi?
  7. Kadir ezildi deki dış ses kimdir?

Cem Ertem kimdir?

Gazeteci Cemil Ertem, Düzce'de dünyaya geldi. Üniversite eğitimini Ege Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde tamamladı. İstanbul Üniversitesi'ne bağlı İktisat Fakültesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde ise iktisat ve finans alanlarında master ve doktora çalışması yaptı.

Yemekteyiz dış ses kimdir?

Peki, Yemekteyiz dış sesi Tarkan Koç kimdir? Seslendirme sanatçısı Tarkan Koç, 25 Haziran 1971 tarihinde Ankara'da dünyaya geldi. 1988 yılında Kabataş Erkek Lisesi'nden mezun oldu.

Fox Tv Zuhal Topal dış ses kimdir?

Programların sıkı takipçileri tarafından merak edilen dış sesin Aydoğan Temel olduğu öğrenildi. Seslendirme sanatçısının bulunduğu diğer işler ve kim olduğu ise merak konusu oldu.

Mikser nereli?

Ses sanatçısı Aydoğan Temel (Mikser) 1966 yılında Bandırma'da dünyaya gelmiştir.

Kameraman mikser kimdir?

Aydoğan Temel, Mimar Sinan Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun, tiyatrocu ve seslendirme sanatçısıdır. 1983 yılından beri dizi, çizgi film, sinema filmi, belgesel ve reklam filmlerinde dublaj ve yönetmenliği yapmaktadır.

Zuhal Topal memleketi neresi?

Oyunculukla başladığı ekran macerasını sunuculukla devam ettiren Zuhal Topal, 23 Eylül 1976 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Zuhal Topal, üniversite sınavlarında Mimarlık Fakültesi iç mimari bölümünü ve aynı zamanda yetenek sınavıyla Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro bölümünü kazandı.

Kadir ezildi deki dış ses kimdir?

Temizlik Benim İşim yarışmasının dış sesi resmi olarak bilinmese de, yarışmanın yapım ekibinde yer alan ve dış sesi olarak iddia edilen Sinan Çiçek, aynı ses tonuna sahip değildir. Temizlik Benim İşim dış sesi olarak bir diğer isim ise Zuhal Topal ile Sofrada'nın da sunucusu olan Aydoğan Temel'dir.