Far Cry 3 hangi ülkenin?

İçindekiler:

  1. Far Cry 3 hangi ülkenin?
  2. Far Cry 1 nerede geçiyor?
  3. Far Cry 4 nerede geçiyor?
  4. Far Cry 6 nerede geçiyor?
  5. Far Cry 5 nerede geçiyor?
  6. Far Cry hangi ülkenin?
  7. Crytek hangi ülkenin?
  8. Far Cry 5 Perks nedir?
  9. Far Cry 5 hikayesi nedir?

Far Cry 3 hangi ülkenin?

Far Cry 3, Ubisoft Montreal'in Ubisoft Massive, Ubisoft Red Storm ve Ubisoft Shangai stüdyolarıyla birlikte geliştirdiği Ubisoft'un yayımladığı açık dünya birinci şahıs nişancı video oyunudur. Seri olarak 2008 yapımı Far Cry 2'nin devam oyunudur.

Far Cry 1 nerede geçiyor?

Far Cry 1 Konusu Mikronezya'da Jack Carver isimli kurgusal karakterin başından geçenleri konu ediniyor. Askeri yetenekleri üst seviyede olan Jack Carver'ın bir numaralı amacı kaybolan gazeteci Valeria Cortez'i kurtarabilmektir. Adada sıra dışı olaylar gelişecek ve Jack Carver kilit bir role bürünecektir.

Far Cry 4 nerede geçiyor?

Oyun, Himalayalar'da bulunan Kyrat adlı hayali bir ülkede, kendisini kral ilan eden despot bir adama karşı verilen mücadeleyi konu alıyor. Ajay Ghale, annesinin son arzusunu yerine getirmek için Kyrat'a gider ve burada kendisini, diktatör Pagan Min'in baskıcı yönetimine karşı verilen sivil savaşın tam ortasında bulur.

Far Cry 6 nerede geçiyor?

Far Cry 6, duyurusundan itibaren serinin hayranları olduğu kadar yıldız sinema oyuncusu Giancarlo Esposito hayranlarını da heyecanlandırdı. Yeni birinci şahıs nişancı oyunu, kurgusal Karayip adasında geçiyor.

Far Cry 5 nerede geçiyor?

Oyun Amerika Birleşik Devletleri'nde yer alan Montana eyaletinin kurgusal bir bölgesi olan Hope County'de geçiyor.

Far Cry hangi ülkenin?

Avni, Faruk ve Cevat Yerli, Giresunlu bir ailenin üç oğlu. Almanya'da kurdukları Crytek isimli şirketle, tüm dünyada milyonlarca satan bilgisayar oyunları yaratıyorlar. Yerli Kardeşler, 2004'te Far Cry'ı çıkarıp, daha ilk oyunlarıyla, dünya oyun piyasasının iddialı isimleri arasına girmişti.

Crytek hangi ülkenin?

Crytek, 1999'da üç Türk kardeş olan Cevat, Avni ve Faruk Yerli tarafından Almanya'nın Coburg şehrinde kurulmuş olan bir video oyun şirketidir.

Far Cry 5 Perks nedir?

Far Cry 5'de karakterinize seviye atlatmıyorsunuz. Bunun yerine becerileriniz “perk” adındaki bir sistem altında toplanmış durumda. Aynı anda kaç mermi taşıyabileceğiniz, Guns for Hire NPC'lerinin öldükten ne kadar sonra geri dönecekleri, atlayış tulumu gibi birçok özellikler perk'lere bağlı.

Far Cry 5 hikayesi nedir?

FAR CRY 5'iN HİKAYESİ Hope County adında kurgusal bir Amerika kasabasında geçen oyun, Project at Eden's Gate adında bir tarikat üzerine şekilleniyor. Eden's Gate yeni Cennet'in Kapısı, geniş bir haber ağı, daha geniş silah rezervi ve kendi inançlarına karşı gelenlere uyguladıkları baskı ile tanınıyorlar.