iPhone Yeni Hareket yarat ne işe yarıyor?

İçindekiler:

  1. iPhone Yeni Hareket yarat ne işe yarıyor?
  2. iPhone üst düğme nedir?
  3. iPhone Ana Ekran düğmesi ne işe yarar?
  4. iPhone parmak izi neden çalışmaz?
  5. Touch ID tamiri mümkün mü?
  6. iPhone 6 orta tuş bozulunca ne yapılır?

iPhone Yeni Hareket yarat ne işe yarıyor?

Yeni hareketler yaratma Dokunmatik ekranı kullanarak özel dokunma ve kaydırma hareketleri kaydedip bunları AssistiveTouch menüsüne ekleyebilirsiniz. Yeni hareket yaratmak için: ... Ekrana dokunduğunuzda kayıt otomatik olarak başlar; yani hazır olduğunuzda dokunabilir veya kaydırabilirsiniz.

iPhone üst düğme nedir?

iPhone 6 ve sonraki modellerde iPhone'unuzu uyandırmak veya uyku moduna geçirmek için yan düğmeye basın. iPhone SE (1. nesil) ve önceki modellerde üst düğmeye basın. Sesleri kapatmak ve uyarıları sessize almak için zil/sessiz anahtarını kullanın.

iPhone Ana Ekran düğmesi ne işe yarar?

Yani, cihaz kapalıyken bu düğmeye basmak istediğinizde herhangi bir şekilde fiziksel olarak işlemeyecektir. Ancak iPhone 7 kullanım hâlindeyken bu tuşa bastığınızda, sanki bastırıldığında hareket eden bir tuş olduğuna dair hisse kapılacaksınız. Bunu iPhone 7'de yer alan Taptic Engine adlı titreşim motoru sağlıyor.

iPhone parmak izi neden çalışmaz?

Parmaklarınızın ve Touch ID sensörünün temiz ve kuru olmasına özen gösterin. ... Ayarlar > Touch ID ve Parola'ya gidip iPhone'un Kilidini Açma veya iTunes ve App Store seçeneğinin açık olduğundan ve bir veya daha fazla parmak izi kaydettiğinizden emin olun. Başka bir parmağınızı kaydetmeyi deneyin.

Touch ID tamiri mümkün mü?

iPhone cep telefonunuzun home tuşu parmak izi okuyucusu yani touch id çalışmıyor ise tamir edilmesi mümkündür. ... Bu sebeple farklı bir touch id home tuşu kullanılarak değişim işlemi kesinlikle gerçekleştirilemez. Yani sadece tamir işlemi gerçekleştirilebilir.

iPhone 6 orta tuş bozulunca ne yapılır?

Home Tuşu Nasıl Kalibre Edilir'Cihazınızın Home Tuşuna 10 saniye basılı tutun. 10 saniye bastıktan sonra home tuşundan elinizi çekmeden power tuşuna basın, 5 saniye sonra kapatma ekranı gelecektir. cihazınızı kapatmadan ekrandaki X tuşuna basın ve cihazınızı kapatıp tekrardan açın.