Dosya CD'ye nasıl yüklenir?

İçindekiler:

  1. Dosya CD'ye nasıl yüklenir?
  2. Ses CD'si bilgisayara nasıl kopyalanır?
  3. Şifreli CD nasıl kopyalanır?
  4. Orjinal oyun cd'si nasıl kopyalanır?
  5. Windows 10 cd nasıl yazılır?

Dosya CD'ye nasıl yüklenir?

Dosyaları kopyalayıp yapıştırmak CD yazmak gayet kolay. Biz size öncelikle en basit anlamda nasıl CD'ye yazılacağını gösterelim: Bunun için boş bir CD'yi sürücümüze koyalım öncelikle. Daha sonra CD'ye yazmak istediğiniz dosyalara sağ tıklayıp kopyala yapın ve CD sürücünüze gelerek buraya yapıştırın.

Ses CD'si bilgisayara nasıl kopyalanır?

Boş bir CD'yi CD yazıcınıza yerleştirin. Daha sonra Windows Media Player'ın "Dosya" menüsündeki "Aç" komutu ile istediğiniz müzik parçalarını seçin (dördüncü adımda olduğu gibi). Ardından, pencerenin sol kısmında yer alan "CD veya Aygıta kopyala" seçeneğine tıklayın.

Şifreli CD nasıl kopyalanır?

MEDİA PLAYER'I AÇIN AYARLAR KISMINDAN SEÇENEKLERDEN MÜZİK KOPYALAMAYA GİRİN.CD Yİ TAKIN MEDİA PLAYER DA ÇALMAYA BAŞLAYIN. AYNI ANDA YUKARIDAKİ İŞLEMLERİ YAPIN. İKİ SEÇENEK GELECEK ORDA KOPYA KORUMASINI KALDIR DEYİN VE CD Yİ KORUMASIZ EN YALIN HALİYLE KOPYALAYIN.

Orjinal oyun cd'si nasıl kopyalanır?

MEDİA PLAYER'I AÇIN AYARLAR KISMINDAN SEÇENEKLERDEN MÜZİK KOPYALAMAYA GİRİN.CD Yİ TAKIN MEDİA PLAYER DA ÇALMAYA BAŞLAYIN. AYNI ANDA YUKARIDAKİ İŞLEMLERİ YAPIN. İKİ SEÇENEK GELECEK ORDA KOPYA KORUMASINI KALDIR DEYİN VE CD Yİ KORUMASIZ EN YALIN HALİYLE KOPYALAYIN. Bu işi CloneCD ile hallettim.

Windows 10 cd nasıl yazılır?

Müzik CD'si (veya veri CD'si ya da DVD'si) oluşturma
  1. Windows Media Player'ı açın.
  2. Player Kitaplığı 'nda, yaz sekmesini seçin, yazma seçenekleri düğmesini. ...
  3. CD veya DVD yazıcınıza boş bir disk takın.
Daha fazla öğe...