Molfix markası kime ait?

İçindekiler:

  1. Molfix markası kime ait?
  2. Baby Me markası kimin?
  3. Paddlers hangi ülkenin?
  4. Baby Me nerede üretiliyor?
  5. Pipiped ne için?
  6. Sleepy bez kim Uretiyor?
  7. Sleepy bez yerli mi?
  8. Sleepy ped pamuklu mu?
  9. Sleepy ped kokulu mu?
  10. Sleepy bebek bezi Türk malı mı?
  11. Prima sahibi kim?
  12. Baby Me bez kim üretiyor?

Molfix markası kime ait?

Molfix, 1998 yılında Hayat Kimya A.Ş. tarafından üretilen bebek bezi ve ıslak havlu markasıdır.

Baby Me markası kimin?

On yılı aşkın süredir bebek ürünleri e-ticaret sitesi ve ile anne babaların hayatını kolaylaştıran ebebek, yeni markası Baby&Me'yi piyasaya sundu.

Paddlers hangi ülkenin?

Enka Hijyen, 1928'den günümüze otomotiv, tekstil, inşaat, mobilya, sigorta gibi ticaret ve sanayinin farklı alanlarında faaliyet gösteren İmam Kayalı Holding'in bir iştiraki olarak 2016 yılında Türkiye'nin en önemli imalat sanayi merkezlerinden Gaziantep Organize Sanayi Bölgesinde, 53.000 m2'lik alan üzerinde kurulmuş ...

Baby Me nerede üretiliyor?

Pakten Sağlık Ürünleri A.Ş tarafından üretilmekte olan marka üretimlerinin tamamını Gaziantep'te gerçekleştirmektedir.

Pipiped ne için?

baby me Islak Pamuk Mendil Yenidoğan Erkek Bebeklere Özel 3'lü Paketlerin içerisinde bebeğinizin altını değiştirirken size büyük kolaylık sağlayacak, ani ıslatmalara karşı önlem alabileceğiniz pipiped mevcuttur. Ellerinizi yıkayınız ve bebeğinizle nazikçe iletişime geçin. Oyalanması için yanınızda oyuncak bulundurun.

Sleepy bez kim Uretiyor?

Faaliyetlerine 2004 yılında çocuk bezi üretimiyle başlayan Eruslu Sağlık Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş., Sleepy markasını hayata geçirerek sektöründe emin adımlarla yürümeye devam ediyor. 2010 yılında, yetişkin hasta bezi, ıslak havlu ve cep mendili; 2013 yılında hasta altı örtüsü üretimine de başlayan Eruslu Sağlık, ...

Sleepy bez yerli mi?

Kısaca özetlemek gerekirse Prima, Huggies, Canbebe, Goo.n markaları yabancı sermayelere ait markalardır. Molfix, Sleepy, Baby Turko, Önlem ve Evy baby markaları yerli markalardır.

Sleepy ped pamuklu mu?

Sleepy Natural Günlük Ped Normal 20 Adet Saf suyla dokunmuş yumuşacık liflere, doğal bambudan elde edilmiş emici liflere ve kuruluğu arttıran organik pamuk liflerine sahip Sleepy Natural Günlük Ped, inceliğiyle varlığını unuttururken yumuşaklığıyla onu rahat hissetmeni sağlıyor.

Sleepy ped kokulu mu?

Saf suyla dokunmuş yumuşacık lifleri ile doğallık sağlar. Hassas cildinize özel kuruluğu arttıran organik pamuk liflere sahiptir. Formülündeki emici tanecikler sayesinde koku kontrolünü sağlar. İç yüzeyinde paraben, parfüm, losyon ve renklendirici desen içermez.

Sleepy bebek bezi Türk malı mı?

Kısaca özetlemek gerekirse Prima, Huggies, Canbebe, Goo.n markaları yabancı sermayelere ait markalardır. Molfix, Sleepy, Baby Turko, Önlem ve Evy baby markaları yerli markalardır.

Prima sahibi kim?

Prima
SahibiProcter & Gamble
KökeniAmerika Birleşik Devletleri
Çıkış1961
Satış alanıBebek bezi, ıslak mendil, eğitim pantolonu
SloganSevgi, uyku & oyun
3 satır daha

Baby Me bez kim üretiyor?

Baby&Me, Ebebek Mağazacılık A.Ş. adına muhtelif firmalar tarafından üretilen Bebek Bezi ve Bebek Bakım Ürünleri markasıdır. Ürünleri koruyucu, paraben, sülfat içermez.