Dondurulmuş limon ile limonata nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Dondurulmuş limon ile limonata nasıl yapılır?
  2. Dondurulmuş limon ile neler yapılır?
  3. Buzluğa limon koyulur mu?
  4. Limon buzlukta nasıl saklanmalı?

Dondurulmuş limon ile limonata nasıl yapılır?

Limonlarınızdan limonata yapmak istediğiniz zaman buzluğa attığınız limonları çıkarıp oda sıcaklığında 15 dakika kadar hafif çözülmesi için bekletin. Ardından bir robotun içerisine aktarın. Üzerine 1 su bardağı kadar toz şeker ilave edin ve robotunuzda çekin. Bu işlemi yavaş yavaş yapmaya özen gösterin.

Dondurulmuş limon ile neler yapılır?

Rendelenmişini yemeklerinizin üzerine serpebilir, sebze salatasına, dondurmaya, çorbaya, makarnaya, makarna sosuna, suşiye, balık porsiyonlarına katabilirsiniz. Yemeklerin tamamı, daha önce hiç tatmadığınız mükemmel bir lezzet kazanacaktır. Dondurulmuş limon kanser hücrelerini öldüren harika bir meyvedir.

Buzluğa limon koyulur mu?

Bir poşete yaklaşık 4-5 limon sığar. Poşetlenen limonlar dondurucuya koyulup istenildiğinde tüketilebilir. RENDELEYEREK: Dondurucuda limon saklamanın üçüncü yolu ise limonlar sirkeli su ile yıkandıktan sonra kabukları rendelenir. Daha sonra elde edilen rendelenmiş limon buzdolabı poşetine koyulur.

Limon buzlukta nasıl saklanmalı?

Limonlar sirkeli su ile yıkanır. Suyu süzdürülen limonlar buzdolabı poşetine koyulur. Bir poşete yaklaşık 4-5 limon sığar. Poşetlenen limonlar dondurucuya koyulup istenildiğinde tüketilebilir.