Muratpaşa Belediyesi emlak vergisi nereye ödenir?

İçindekiler:

  1. Muratpaşa Belediyesi emlak vergisi nereye ödenir?
  2. Çöp vergisini nasıl ödeyebilirim?
  3. Ümit Uysal kimdir nerelidir?
  4. Ev vergisini internetten nasıl öderim?
  5. Emlak vergisi mobil bankadan ödenir mi?

Muratpaşa Belediyesi emlak vergisi nereye ödenir?

Belediyemiz Hizmet Binası Merkez Veznesi. Belediyemiz Ali ÇETİNKAYA Semt Veznesi. Belediyemiz Muratpaşa Tapu Müdürlüğü Semt Veznesi. Vakıfbank Antalya Lara Şubesi TR 58 45 IBAN Numarasına EFT/Havale yaparak ödeme yapabilirsiniz.

Çöp vergisini nasıl ödeyebilirim?

Çevre temizlik vergisi, meskenler için su faturalarına yansıtılırken, işyeri ve diğer bağımsız bölümler için belediyeye gidilerek ödenmesi gerekiyor. Belediyeye online bir şekilde de ödeme yapılabiliyor.

Ümit Uysal kimdir nerelidir?

Serikli ev hanımı Alime Hanım ve Gazipaşalı öğretmen Mehmet Ali Bey'in iki evladından büyüğü olan Ümit Uysal, 1970 yılında babasının görev yaptığı Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde dünyaya geldi.

Ev vergisini internetten nasıl öderim?

E-devlet sistemi üzerinden giriş yaparak emlak vergisi ödeme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Emlak vergisi ödemesini e-Devlet üzerinden (https://www.turkiye.gov.tr/gib-vergi-borcu-sorgu) linkine tıklayarak gerçekleştirebilirsiniz. Bazı bankalar üzerinden de emlak vergisi ödemesi yapılabiliyor.

Emlak vergisi mobil bankadan ödenir mi?

Emlak vergisi belediyelerden, belediyelerin online işlemler kanallarından, e devletten, Gelir İdaresi Başkanlığı internet sitesi, bankalardan ve dijital banka kanallarından ödenebilir. ...