Batık kremi ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Batık kremi ne işe yarar?
  2. Felil batık kremi nasıl kullanılır?
  3. Acvit Pft Cream nasıl kullanılır?
  4. Felil batık kremi ne işe yarar?

Batık kremi ne işe yarar?

Epilasyon ve tıraş sonrası oluşan kıl batığı, deri tahrişi, cilt üzerindeki kabartılar, sivilceler gibi yüzeysel kıl dönmesinden kaynaklanan problemlerin giderilmesinde kullanılarak batık kılların deri üzerine rahatça çıkmasına yardımcı olur.

Felil batık kremi nasıl kullanılır?

Kıl batığının olduğu bölge temizlenir. Yeterli miktarda felil krem masajla birlikte tatbik edilir. Üstü kapatılarak beklenir. Uygulamanın gece yatmadan yapılıp kremin sabaha kadar bekletilmesi tavsiye edilir.

Acvit Pft Cream nasıl kullanılır?

Acvit Kıl Batık Önleyici Krem gece yatmadan önce sorunlu bölgeye yeterli gelecek miktarda masaj yapılarak uygulanır. Daha sonra bölgenin üzeri gazlı bez ile kapatılır ve sabaha kadar bölgede kalması sağlanır. 1 ila 5 kullanım sonrası batık tüy sorunundan kurtulabilirsiniz.

Felil batık kremi ne işe yarar?

Epilasyon sonrası bakım için basen, bacak ve boyun bölgesinde oluşan yüzeysel kıl dönmesi problemlerinin çözümüne yardımcıdır. Epilasyon ve tıraş sonrası oluşan yüzeysel kıl dönmesi probleminin ve kızarıklıkların giderilmesine ve kıl yuvalarının daha sağlıklı kalmasına yardımcı olur.