Siyahlaşmış tuvalet taşı nasıl temizlenir?

İçindekiler:

  1. Siyahlaşmış tuvalet taşı nasıl temizlenir?
  2. Beyazlatma Yöntemleri tuvalet taşı nasıl beyazlatılır?
  3. Lavabo taşı nasıl beyazlar?
  4. Klozetteki tortu nasıl temizlenir?
  5. Tuvalette oluşan kireç nasıl temizlenir?
  6. Klozete kireç çözücü dökülür mü?

Siyahlaşmış tuvalet taşı nasıl temizlenir?

Tuvalet temizliği için yarım fincan karbonatı ve yarım fincan sirkeyi tuvalete dökün. Kabarcıklar çıkacaktır, bu şekilde 15 dakika bekletin. Sonrasında her zamanki gibi tuvalet fırçası ile tuvaleti ovun ve sifonu çekin.

Beyazlatma Yöntemleri tuvalet taşı nasıl beyazlatılır?

Doğal tuvalet taşı temizliği için karbonat ve sirke en etkili ilacınız olabilir. Karbonatı tuvalet taşına dökün ve sirkeyi üzerine boşaltın. En sonunda yapacağınız durulama işlemi ile tuvalet taşının bembeyaz olduğunu göreceksiniz.

Lavabo taşı nasıl beyazlar?

Isınan limon suyunun içine karbonatı ilave edip karıştırın ve bu karışımı hiç bekletmeden lavabonun giderlerine, her delikten mutlaka geçecek şekilde dökün. Bu şekilde 10 dakika bekleyin. Son olarak kaynatıp 1-2 dakika beklettiğiniz suyu giderlerden dökerek boruların temizlenmesini sağlayın.

Klozetteki tortu nasıl temizlenir?

TEMİZLİĞİN YILDIZI: KARBONAT VE LİMON SUYU İKİLİSİ Biraz bekledikten sonra 1 su bardağı limon suyunu karbonat olan yerlere dökün. Karbonat ve limon suyu tepkimeye girerek kirleri yumuşatacak. 10-15 dakika sonra tuvalet fırçasıyla lekeli ve kireçli yüzeyleri iyice ovalayın.

Tuvalette oluşan kireç nasıl temizlenir?

Hiç su kalmayana kadar küçük bir kap yardımıyla klozetin alt kısmındaki suyu boşaltmalısınız. Sonra sertleşmiş lekelerin olduğu her yeri kaplayacak şekilde klozete beyaz sirkeyi dökün. Sonra ovalamadan önce sirkeyi lekeli kısmın içine işlemesi için birkaç saat bekletin.

Klozete kireç çözücü dökülür mü?

Klozetin kenar kısımlarını ve taharet musluğunu temizlemek için çamaşır suyu ve kireç çözücü kullanabilirsiniz.