Cem Adrian konseri iptal mi?

İçindekiler:

  1. Cem Adrian konseri iptal mi?
  2. Maximum uniq Açıkhava nasıl gidilir?
  3. Uniq istanbul hangi metro durağı?
  4. Uniq istanbul kime ait?
  5. Uniq açık hava kaç kişilik?
  6. UNIQ İstanbul nasıl gidilir metro?

Cem Adrian konseri iptal mi?

Cem Adrian 2021 konserleri Salgınla mücadele kapsamında alınan tedbirler nedeniyle konserler düzenlenememişti. ... Son olarak açıklanan kararla birliktr konser, festival, gençlik kampı gibi etkinliklere, belirlenen esaslara uyulması kaydıyla 1 Temmuz'dan itibaren izin verilecek.

Maximum uniq Açıkhava nasıl gidilir?

Üsküdar'dan Üsküdar-Çekmeköy metrosuna binerek Altunizade'de inip Metrobüs'e aktarma yapınız. Metrobüs ile Zincirlikuyu'da inip Levent-Sarıyer çıkışından çıkınız. Buradaki otobüs duraklarından 41E'ye binerek Maslak Kültür Merkezi durağında indiğinizde Uniq İstanbul'a ulaşabilirsiniz.

Uniq istanbul hangi metro durağı?

Taksim'den Yenikapı-Hacıosman metrosuna binerek 4.Levent'te ininiz. Buradaki otobüs duraklarından 41E, 41AT, 48L numaralı otobüslerden birine binerek Maslak Kültür Merkezi durağında indiğinizde Uniq İstanbul'a ulaşabilirsiniz.

Uniq istanbul kime ait?

Maslak'taki UNIQ İstanbul'un yeni yönetimini Filistin asıllı Allan Bilal aldı.... TürkMall imzası ile 100 milyon Euro'ya İstanbul Maslak'ta hayata geçirilen kültür sanat merkezi UNIQ İstanbul kapılarını 2014 yılında açtı.

Uniq açık hava kaç kişilik?

İstanbul'un en önemli Açıkhava etkinlik mekanlarının başında gelen Uniq Açıkhava, Mayıs-Ekim döneminde İstanbul'lulara keyifli bir ortamda kültür-sanat etkinliklerini izleme fırsatını sunmaktadır. Oturmalı 3.000, ayakta 8.000 seyirci kapasitesi ile konser ve festivallere ev sahipliği yapmaktadır.

UNIQ İstanbul nasıl gidilir metro?

Metro ile -- M2 Yenikapı – Hacıosman hattını kullanarak, İTÜ Ayazağa Durağı'nda indikten sonra 'Plazalar' çıkışından yapılacak olan ring seferlerle UNIQ İstanbul'a kolayca ulaşabilirsiniz. Yürüyerek gelmeyi tercih edenler için, kompleksin metro çıkışından uzaklığı 10 dakikadır.