Cristiano Ronaldo Barcelona da oynadı mı?

İçindekiler:

  1. Cristiano Ronaldo Barcelona da oynadı mı?
  2. Ronaldo ilk hangi takımda oynadı?
  3. Brezilyalı Ronaldo hangi takımda oynadı?
  4. Ronaldo transfer oldu mu?
  5. Mesut Özil'in kaç kupası var?

Cristiano Ronaldo Barcelona da oynadı mı?

1990'larda Ronaldo, Cruzeiro, PSV, Barcelona ve Inter Milan için kulüp düzeyinde oynadı. ... Ronaldo, 1996, 19'de Yılın FIFA Dünya Oyuncusu'nu, 19'de Ballon d'Or'u ve 1998'de Yılın UEFA Kulüp Futbolcusu'nu kazandı. 1997'de La Liga En İyi Yabancı Oyuncu oldu.

Ronaldo ilk hangi takımda oynadı?

Ronaldo'nun çocukluğunda tuttuğu takım Benfica'ydı. 8 yaşındayken, babasının malzemeci olarak çalıştığı amatör takım olan Andorinha kulübünde oynuyordu. Ronaldo 1995 yılında C.D. Nacional kulübüyle anlaştı ve bir unvan yarışmasında başarılı olduktan sonra 3 günlük denemeliğine Sporting Lizbon'a gitti.

Brezilyalı Ronaldo hangi takımda oynadı?

1993 yılında başlayan profesyonel kariyerini 2011 yılında sonlandırana dek, Cruzeiro, PSV Eindhoven, Barcelona, Inter Milan, Real Madrid, Milan ve Corinthians gibi takımlarda forma giyen Ronaldo, çıktığı 343 lig maçında toplam 247 kez fileleri havalandırma başarısı göstererek oldukça yüksek bir performans sergilemiştir ...

Ronaldo transfer oldu mu?

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United, eski futbolcusu Cristiano Ronaldo ile sözleşme imzaladı. İngiltere'de yaz transfer döneminin son gününde gelen imza ile yılın en çok konuşulan transfer hamlelerinden biri resmiyet kazandı. ...

Mesut Özil'in kaç kupası var?

Kazandığı kupalar ve oynadığı takımlarla öne çıkan Mesut Özil, kariyeri boyunca bir dünya kupası olmak üzere 13 kupa aldı. 32 yaşındaki futbolcu, Real Madrid ile İspanya şampiyonu olurken aynı zamanda Süper Kupa'yı da kazanmıştı.