YKS sinav basvurulari ne zaman 2021?

İçindekiler:

  1. YKS sinav basvurulari ne zaman 2021?
  2. MSÜ ücreti nasıl yatırılır?
  3. Ösym harcı nasıl yatırılır?
  4. Ek yerleştirme ücretleri nasıl yatırılır?
  5. OSYM Tercih ucreti Hangi banka 2020?

YKS sinav basvurulari ne zaman 2021?

4 Şubat-2 Mart 2021 tarihleri arasında YKS'ye başvuran ancak, TYT ve/veya AYT ve/veya YDT'ye girmek istemediği için ilgili oturumlara ait seçenekleri işaretlemeyen adaylar, geç başvuru günlerinde (17-18 Mart 2021 tarihi) bu oturumlara girmek için başvuru yapabilecekler ve geç başvuru sınav ücretini yatırarak ...

MSÜ ücreti nasıl yatırılır?

Sınav ücreti, ÖSYM'nin internet sayfasında e-İŞLEMLER'de yer alan “ÖDEMELER” alanından kredi kartı/banka kartı ile de yatırılabilecektir.

Ösym harcı nasıl yatırılır?

Ziraat Bankası sadece internet bankacılığı ve mobil bankacılık (Şubelerden ve ATM'den ücret yatırılmaz.) Ücret, ÖSYM'nin internet sayfasında e-İŞLEMLER'de yer alan “ÖDEMELER” alanından kredi kartı/banka kartıyla da yatırılabilecektir.

Ek yerleştirme ücretleri nasıl yatırılır?

EK TERCİH ÜCRETİ NASIL YATIRILIR? ücret yatırılmaz.) Yerleştirme ücreti, ÖSYM'nin internet sayfasında e-İŞLEMLER'de yer alan “ÖDEMELER” alanından kredi kartı /banka kartıyla da yatırılabilecektir.

OSYM Tercih ucreti Hangi banka 2020?

Ziraat Bankası sadece internet bankacılığı ve mobil bankacılık (Şubelerden ve ATM'den ücret yatırılmaz.) *Yerleştirme ücreti, ÖSYM'nin internet sayfasında e-İŞLEMLER'de yer alan “ÖDEMELER” alanından kredi kartı /banka kartıyla da yatırılabilecektir.