Czocha Büyücülük Okulu nerede?

İçindekiler:

  1. Czocha Büyücülük Okulu nerede?
  2. Harry Potter ingiltere'de nerede çekildi?
  3. Ilvermorny nerede?
  4. Wizarding World üyeliği ücretli mi?
  5. Patronus büyüsü nedir?
  6. Wingardium Leviosa büyüsü nedir?

Czocha Büyücülük Okulu nerede?

cakyz. Eğer 11. doğum gününüzde, Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu'ndan kabul mektubu almadıysanız, sizin için ikinci bir seçenek olabilecek Polonya'daki bu okulda şansınızı denemelisiniz. Evet, Polonya'da bulunan bu okulun adı Czocha Cadılık ve Sihirbazlık Koleji.

Harry Potter ingiltere'de nerede çekildi?

Alnwick Kalesi, 'Harry Potter ve Felsefe Taşı' ve 'Harry Potter ve Sırlar Odası'nda Hogwarts Kalesi için kullanılan yerdir. Harry'nin süpürge sopası dersleri aldığını gördüğünüz yer burası. Dış sahneler İngiltere, Gloucestershire'daki Gloucester Katedrali'nde ve Moaning Myrtle'ı arayabileceğiniz yerde çekildi.

Ilvermorny nerede?

Videomuzda Ilvermorny hakkında öğrendiğimiz bilgiler aslında oldukça kısıtlı fakat kayda değer bir şeyler yine de öğrenebiliyoruz: Ilvermorny Büyücülük Okulu, Greylock Dağı'nın uç noktasında yer almakta ve bu dağ ise Massachusetts'de bulunmaktadır.

Wizarding World üyeliği ücretli mi?

Çağa ayak uyduran Harry Potter, Wizarding World Gold isimli abonelik servisini duyurdu. ... Yıllık 75 dolarlık bir ücrete sahip olacak olan Wizarding World Gold abonelik servisi, Harry Potter serisinin hayranlarına çeşitli avantajlar ve içerikler sunacak.

Patronus büyüsü nedir?

Patronus büyüsü: Ruh Emiciler'den ve diğer karanlık yaratıklardan korunabilmek için yapılabilecek, saydam hayvan şeklinde oluşan bir büyü çeşididir. Bu büyü ile yapan kişinin eglence, umut, kurtulma istegi gibi pozitif duyguların bedensel hale kavuşur. Ayrıca ruha zarar veren yaratıklara karşı güçlü bir silahtır.

Wingardium Leviosa büyüsü nedir?

Wingardium Leviosa büyüsü, ilk kez 16. yüzyılda büyücü Jarleth Hobard tarafından üretilmiştir. Yine Büyüler Kitabı'nda yazdığına göre, Hobard'ın bu büyüyü üretmesindeki amaç, büyücülerin bugüne kadar yapamadıkları bir şeyi yapmak, uçmayı öğrenmektir.