1 tane fidan kaç TL?

İçindekiler:

  1. 1 tane fidan kaç TL?
  2. Temaya ağaç diktirmek ne kadar?
  3. Fidan sahiplenmek ücretli mi?
  4. Gelecege nefes katilim belgesini nasil alabilirim?
  5. TEMA Vakfına Nasıl bağış Yapabilirim?

1 tane fidan kaç TL?

Tema'da belirlenen fidan bağışında 1 fidan fiyatı 13 TL olarak göze çarpıyor. TEMA Vakfı'nın varoluş nedeni yaşama yani toprağa sahip çıkmak ve onu korumaktır.

Temaya ağaç diktirmek ne kadar?

“Fidan bağış birim bedeli 13 TL'dir ve minimum 3 adet fidan bağışınız karşılığında isterseniz tarafınıza TEMA Vakfı teşekkür sertifikası gönderilmektedir.

Fidan sahiplenmek ücretli mi?

Tarım ve Orman Bakanlığı Geleceğe Nefes Ol fidan bağışı kampanyası'na katılım ücretlidir. 1 fidan bağışı 10 TL'dir. Geleceğe Nefes Ol Kampanyası'na bağışta bulunmak için öncelikle, https://www.ogemvak.org.tr/fidan-bagisi adresine tıklamanız gerekmektedir.

Gelecege nefes katilim belgesini nasil alabilirim?

GELECEĞE NEFES OL KAMPANYASI KATILIM BELGESİ NASIL ALINIR? Kampanyaya katılım belgesi almak için “gelecegenefes.com” adresine giderek buradan dilediğiniz ili seçebilir ve fidan sahiplendiğiniz ili seçtikten sonra ad soyad ve mail adresinizi girerek katılım belgenize ulaşabilirsiniz.

TEMA Vakfına Nasıl bağış Yapabilirim?

İş Bankası hesaplarımıza şube kanalı ile elden nakit bağış yatırılırken masraf alınmaması için gişe görevlisine "TEMA Vakfı'na 'NAR' bağış ekranlarını kullanarak bağış yapmak istediğinizi" belirtebilir ve yukarıdaki tabloda yer alan "Gişeye Söylenecek Hesap İsmi"ni gişe görevlisi ile paylaşabilirsiniz.