Ek paket nasıl iptal edilir?

İçindekiler:

  1. Ek paket nasıl iptal edilir?
  2. Vodafone ek Paketlerimi nasıl iptal edebilirim?
  3. Vodafone satın aldığım ek paket nasıl iptal edilir?
  4. Vodafone ek konuşma paketi nasıl yapılır?
  5. Vodafone Bakiye koruma ne işe yarar?
  6. Vodafone Kolay Koruma Nedir?
  7. Vodafone tv üyeliği nasıl iptal edilir?
  8. Vodafone güvenli depo 100 GB nedir?

Ek paket nasıl iptal edilir?

Tekrar eden paketlerinizin iptalini, Yanımda İnternet Tarife ve Kullanımları sayfası üzerinden, ek paket detay bölümünde yer alan "İptal Et" tuşuna basarak geçekleştirebilirsiniz.

Vodafone ek Paketlerimi nasıl iptal edebilirim?

Satın aldığım paketi nasıl iptal ederim? Faturalı ve faturasız hatlarda konuşma, internet ve SMS paketlerini Vodafone Yanımda Uygulaması'ndan, Online Self Servis'ten, 7000 Sesli Yanıt Servisi'ni ya da *7000#'i arayarak, Vodafone Müşteri Hizmetleri ve Vodafone Cep Merkezleri'nden iptal edebilirsiniz.

Vodafone satın aldığım ek paket nasıl iptal edilir?

Satın aldığım paketi nasıl iptal edebilirim? Tekrar eden paketlerinizin iptalini, Yanımda İnternet Tarife ve Kullanımları sayfası üzerinden, ek paket detay bölümünde yer alan "İptal Et" tuşuna basarak geçekleştirebilirsiniz.

Vodafone ek konuşma paketi nasıl yapılır?

Faturalı ve faturasız hatlar için konuşma, internet ve SMS paketlerini Vodafone Yanımda Uygulaması'ndan, Yanımda İnternet sayfası üzerinden, 7000 Sesli Yanıt Servisi'ni ya da *7000#'i arayarak veya 7000'e SMS göndererek, Vodafone Müşteri Hizmetleri ve Vodafone Mağazalarından satın alabilirsiniz.

Vodafone Bakiye koruma ne işe yarar?

Peki, nedir bu Vodafone Dijital Koruma paketi, nasil iptal edilir? Vodafone Dijital Koruma, mobil cihazlarınızı, verilerinizi siber zorbalara ve korsanlara karşı koruyan bir sistemdir. Sistem sadece Vodafone üyelerine özel olarak çalışıyor. Bu nedenle, Vodafone dışındaki hatların olduğu cep telefonlarında çalışmaz.

Vodafone Kolay Koruma Nedir?

Vodafone Dijital Koruma akıllı cihazınızı Vodafone şebekesi ile internete girdiğinizde virüslerden, zararlı dosyalardan ve internet sitelerinden korur. Dijital Koruma'i etkinken, eğer zararlı bir dosya indirmeyi denerseniz Dijital Koruma dosyayı bloke eder ve size SMS ile bilgilendirir.

Vodafone tv üyeliği nasıl iptal edilir?

Vodafone TV Servisi'ni iptal etmek için IPTAL PAKETADI yazıp 8800'a SMS gönderebilirsiniz.

Vodafone güvenli depo 100 GB nedir?

Güvenli Depo kullanıcıları verilerini yedeklemeye olanak sağlar ve akıllı telefonlar, tabletler ve Android / iOS üzerinden çalışan diğer mobil cihazların bulut kısmında depolanan kullanıcıların dosyalarına erişimi sağlar.