Ankara Kıbrıs kaç saat sürer?

İçindekiler:

  1. Ankara Kıbrıs kaç saat sürer?
  2. Kıbrıs Türkiye'ye kaç kilometre uzakta?
  3. Izmir Kıbrıs arası kaç saat sürüyor?
  4. Ankara Kıbrıs kac saat ucakla?
  5. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Ankara arası kaç km?
  6. Türkiye Kıbrıs arası kaç saat ucakla?
  7. Kıbrıs ne kadar uzak?
  8. Türkiye Kıbrıs kaç km ucakla?
  9. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti kaç kilometrekare?
  10. Kıbrıs gemi ile kaç saat?

Ankara Kıbrıs kaç saat sürer?

Ankara Kıbrıs Lefkoşa arası 555 km olup, en kısa uçuş 1 saat 10 dakika.

Kıbrıs Türkiye'ye kaç kilometre uzakta?

Kuzeyinde 65 km mesafe ile Türkiye, doğusunda 112 km mesafe ile Suriye, 267 km ile İsrail, 162 km ile Lübnan; güneyinde 418 km ile Mısır; kuzeybatısında ise 965 km ile Yunanistan yer almaktadır.

Izmir Kıbrıs arası kaç saat sürüyor?

İzmir-Kıbrıs arası uçuş mesafesi toplam 671 kilometre. İki şehir arasındaki uçak yolculuğu 1 saat 20 dakika sürüyor.

Ankara Kıbrıs kac saat ucakla?

ankara esenboğa ile kıbrıs ercan Arası Uçakla 0 saat 47 dakika sürmektedir. ankara esenboğa - kıbrıs ercan arasındaki uçuş mesafesi 555 km dir. 555 kilometrelik yol direkt uçuş ile ortalama olarak 700 km/h hızla giden bir yolcu uçağı ile yaklaşık 0 saat 47 dakika zaman almaktadır.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Ankara arası kaç km?

Ankara Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti arası mesafe, Ankara Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti yol haritası, Ankara Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti kaç saat kaç km. Ankara kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti arası mesafe : 593 kilometre. Ankara kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti arası süre : 7 saat 21 dakika.

Türkiye Kıbrıs arası kaç saat ucakla?

Istanbul Ataturk Airport, Istanbul, Türkiye - kıbrıs arasındaki uçuş mesafesi 768 km dir. 768 kilometrelik yol direkt uçuş ile ortalama olarak 700 km/h hızla giden bir yolcu uçağı ile yaklaşık 1 saat 5 dakika zaman almaktadır. Aktarmalı uçuşlarda bu süre biraz daha artabilmektedir.

Kıbrıs ne kadar uzak?

Kıbrıs Adası'nın yüzölçümü, 9251 km²'dir ve Kuzey Kıbrıs bu alanın 1/3'ünü kaplamaktadır. Kıbrıs'ın doğu-batı ucu arasındaki mesafe 242 km ve genişliği ise, güney-kuzey arasındaki mesafe 64 km'dir.

Türkiye Kıbrıs kaç km ucakla?

Istanbul Ataturk Airport ile kıbrıs Arası Uçakla 1 saat 5 dakika sürmektedir. Istanbul Ataturk Airport, Istanbul, Türkiye - kıbrıs arasındaki uçuş mesafesi 768 km dir. 768 kilometrelik yol direkt uçuş ile ortalama olarak 700 km/h hızla giden bir yolcu uçağı ile yaklaşık 1 saat 5 dakika zaman almaktadır.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti kaç kilometrekare?

3.354 km² Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti/Alan

Kıbrıs gemi ile kaç saat?

Yolculuk yaklaşık 2 saat sürmektedir. Girne'den Taşucu'na her gün sabah 9.30 da feribot seferi düzenlenmektedir. Taşucu'ndan Girne'ye ise sabah 11.30'da hareket etmektedir feribotlar.