Allah belanı Versini kim söylüyor?

İçindekiler:

  1. Allah belanı Versini kim söylüyor?
  2. Ismail yk Allah belanı versin şarkısı ne zaman çıktı?
  3. İsmail YK 90 60 90 kaç yılında çıktı?
  4. İsmail YK facebook ne zaman çıktı?
  5. Ismail yk Bombabomba com kaç yaşında?
  6. İsmail YK kimlere şarkı verdi?

Allah belanı Versini kim söylüyor?

İsmail YK ya da gerçek ismiyle İsmail Yurtseven (d. 5 Temmuz 1978, Hamm) Türk pop müzik şarkıcısı ve şarkı yazarı. 2006 yılında çıkan Bombabomba.com başlıklı albümü, Türkiye'de yılın en çok satan albümü oldu.

Ismail yk Allah belanı versin şarkısı ne zaman çıktı?

Bombabomba.com
Yayımlanma
TarzPop müzik
Süre1.01.49
ŞirketAvrupa Müzik
7 satır daha

İsmail YK 90 60 90 kaç yılında çıktı?

Çok ilginçtir ki, ilk albüm 'te çıkmıştı, ikincisi de 'da piyasaya sürüldü. Böyle bir tesadüf var ortada. Umarım uğurlu gelir. - Yeni şarkınızda, sanal alemdeki kadınların ağzından "90-60-90 vücudum var, doya doya bitmez tadım var" demişsiniz...

İsmail YK facebook ne zaman çıktı?

2009 yılında 'Haydi Bastır' CILGIN/facebook) ve „Ayrılmam“ şarkısının da bulunduğu albümü ile yine süper çıkış yapan İsmail YK,albümü piyasaya çıkmadan 70.000 sipariş almış ve ilk'lerine bir ilk daha katmıştır.

Ismail yk Bombabomba com kaç yaşında?

İsmail Yurtseven (d. 5 Temmuz 1978) veya bilinen adıyla İsmail YK, Alman-Türk şarkıcı ve şarkı yazarı. 2006 yılında çıkan Bombabomba.com albümü Türkiye'de yılın en çok satan albümü oldu.

İsmail YK kimlere şarkı verdi?

Alişan, Seda Sayan, Kibariye, Ebru Yaşar gibi sanatçılara besteler veren İsmail YK 'Şappur Şuppur', 'Bas Gaza' gibi şarkılarla geniş hayran kitlesine sahip oldu.