Cumartesi günü elektrik faturası nereye ödenir?

İçindekiler:

  1. Cumartesi günü elektrik faturası nereye ödenir?
  2. Elektrik kesmek yasak mi?
  3. Elektrik faturası yatmazsa ne olur?
  4. Indirimli elektrik faturasını nereden ödeyebilirim?
  5. Elektrik faturasi nasıl ödenir?

Cumartesi günü elektrik faturası nereye ödenir?

Peki, Elektrik faturası hafta sonu ödenir mi? Elektrik faturası hafta sonu açık olan yetkili ödeme noktalarından yapılabiliyor. Hafta sonu açık olan anlaşmalı veznelerini www.bedas.com.tr web adresinde yer alan "Hizmetlerimiz/ödeme Noktalarımız" butonundan öğrenebilirsiniz. ...

Elektrik kesmek yasak mi?

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu, Resmi Gazete'de yayımlanan yönetmelik değişikliği ile elektrik kesintilerine istisna getirdi. 65 yaş üstü, şehit ailesi, gazi ve engellilerin kesintisi zorlaştırıldı. Yönetmeliğe göre tüketicilerin elekrtiriği Cuma günleri kesilemeyecek.

Elektrik faturası yatmazsa ne olur?

Elektrik faturaları düzenli bir şekilde ödenmediği takdirde yetkili kişiler tarafından kesinti meydana gelir. Bu durum ise faturalarda 2 aylık ödemenin yapılmadığı zaman gerçekleşir. Son iki aya ait faturalarının ödenmemesi halinde yetkili kurumlar abonenin elektriğini kesme işlemini gerçekleştirir.

Indirimli elektrik faturasını nereden ödeyebilirim?

Elektrik faturası nereye ödenir? Elektrik faturaları, PTT Şubelerinden, anlaşmalı banka şubeleri ve anlaşmalı ödeme noktalarından ödenebiliyor.

Elektrik faturasi nasıl ödenir?

Elektrik faturası hangi yollardan ödenebilir?
  1. Elektrik faturası ödeme yerleri ve yöntemleri:
  2. Elektrik şirketinin veznelerinden nakit veya kredi kartı ile.
  3. Anlaşmalı bankalarda gişelerden, ATM'lerden, hesaptan, internet bankacılığı, telefon bankacılığı veya otomatik ödeme ile.
Daha fazla öğe...