Samsung A50 suya dayanıklı mi?

İçindekiler:

  1. Samsung A50 suya dayanıklı mi?
  2. Galaxy A50 nasıl bir telefon?
  3. A52 Samsung su geçiriyor mu?
  4. Telefonum suya girdi ne yapmalıyım?
  5. A50 kaç model?

Samsung A50 suya dayanıklı mi?

Adeta ekonomik bir amiral gemisi görünümünde olan model, damla çentiği sebebiyle oldukça ince bir çerçeveye sahip.Telefonun ekran gövde oranı ise yüzde 84.9. Android 9.0 Pie ile gelen telefonda Exynos 9610 işlemci, Mali-G72 MP3 GPU ve IP 68 standartlarında su ve toz geçirmeme özelliği bulunuyor,.

Galaxy A50 nasıl bir telefon?

SAMSUNG Galaxy A50 64GB Akıllı Telefon 1-Parmak izini geç algılıyor fakat güncelleme ile hızlanıyor. 2-Ekran canlı ve çok güzel,amoled klasını gösteriyor. 3-Şarj 4000 mA süper. 5-64 GB gayet yeterli Samsung SD 32 GB daha ekledim.Süper oldu. 6-Kamera gayet yeterli. 7-Ele çok iyi oturuyor ve kullanımı oldukça pratik.

A52 Samsung su geçiriyor mu?

Edindiğimiz bilgilere göre şirket telefonun toza ve suya dayanıklı olduğunu ifade eden IP67 sertifikası aldı. Hatırlayacağınız üzere A51 suya dayanıklı değildi. Ancak şirket telefon halefi olan A52 modeli için suya ve toza dayanıklılık sertifikası aldı ve telefonun su geçirmediğini ifade etti.

Telefonum suya girdi ne yapmalıyım?

Eğer Telefonunuz Suya Düşerse;
  1. Telefonunuza kablo (kulaklık, USB Kablosu vb.) takılıysa hemen çıkarın.
  2. Telefonunuzu kuru bir bez ile silin. Kurutma makinesi ile kesinlikle kurutmaya çalışmayın. ...
  3. Telefonunuzu baş aşağı tutun ve sallayın. ...
  4. Telefonunuz kapalı değilse kapalı konuma getirin.

A50 kaç model?

Samsung Galaxy A50; Samsung Galaxy A serisinin 5. neslinin bir parçası olarak Samsung Electronics tarafından üretilmiş, Android işletim sistemini kullanan bir akıllı telefondur. Cihazda; Android 9 Pie işletim sistemi, GB dahili depolama ve 4000 mAh batarya bulunur.