Pegasus iyi mı?

İçindekiler:

  1. Pegasus iyi mı?
  2. Pegasus uçaklarında internet var mı?
  3. Türk Hava Yolları hangi ülkenin?
  4. Uçaklarda internet var mı?
  5. Uçakta wifi nasıl kullanılır Pegasus?

Pegasus iyi mı?

Firma gerek bilet kesiminde gerekse geri dönüşlerinde gayet başarılı. Güzel ve anlayışlı bir firma, çok memnun olarak kullanıyoruz. THY'den sonra en çok kullandığımız hava yolu Pegasus. Kalite olarak THY'nin bir beden gerisinde kalıyor ama fiyat performans olarak oldukça iyi.

Pegasus uçaklarında internet var mı?

Uçaklarda başlayan kablosuz internet hizmetinin çok kısa bir sürede 11 bin kişi tarafından kullanıldığını belirten TTNET Genel Müdürü Abdullah Kaya, “On dört uçakta verilen bu hizmette 5 Megabit'lik dosya indirme hızları sunuluyor” dedi.

Türk Hava Yolları hangi ülkenin?

Türk Hava Yolları (THY), (BIST: THYAO ), Türkiye'nin ulusal hava yolu şirketidir. Türk Hava Yolları'nın merkezi İstanbul'dadır. Türk Hava Yolları'nın uçuş ağı Avrupa, Orta Doğu, Uzak Doğu, Kuzey Afrika, Orta Afrika, Güney Afrika, Kuzey ve Güney Amerika'ya kadar uzanmaktadır.

Uçaklarda internet var mı?

Uçaklarda internete bağlanmak artık lüks bir durum değil; zira özellikle uzun uçuşlarda bazı havayolu şirketleri, yolcularına bu imkanı tanıyor ve yolcular yolculukları süresince internete girebiliyor. Sadece uçağın kalkışı ve inişi sırasında internete bağlanmak söz konusu olmuyor.

Uçakta wifi nasıl kullanılır Pegasus?

NASIL KULLANIRIM ?
  1. Telefonunu uçuş moduna al.
  2. Pegasus Wi-Fi ağına bağlan.
  3. fun.flypgs.com adresine gir.
  4. Ücretli tüm içeriklere erişim için fun.flypgs.com üzerinden kredi kartınla ödeme yap.