Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi'ne katılacak mı?

İçindekiler:

  1. Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi'ne katılacak mı?
  2. Fenerbahçe hangi Avrupa Ligi'ne gidecek?
  3. UEFA Avrupa Ligi'ne katılacak Türk takımları?
  4. Fenerbahçe Avrupa Ligi'ne direkt mi?
  5. Fenerbahçe konferans Ligi'ne mi gidecek?
  6. UEFA Avrupa Ligine Türkiye'den hangi takımlar gidecek?
  7. Trabzonspor Avrupa Ligi'ne gidecek mi?
  8. Fenerbahçe Avrupa Ligine direkt mi?
  9. Fenerbahçe gruplara kaldı mı?

Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi'ne katılacak mı?

Süper Lig şampiyonu Beşiktaş ile ikinci Galatasaray, Türkiye'yi UEFA Şampiyonlar Ligi'nde temsil edecek. Beşiktaş'ın Türkiye Kupası'nı kazanmasıyla lig üçüncüsü Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde yer alacak.

Fenerbahçe hangi Avrupa Ligi'ne gidecek?

Beşiktaş'ın Türkiye Kupası'nı kazanmasının ardından gelecek sezon Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edecek. Sarı-lacivertliler, UEFA Avrupa Ligi'ne Play-off Turu'ndan katılacak ve bu turu geçmesi durumunda gruplarda yer alacak. Bu turda maçlar 19 Ağustos ve 26 Ağustos tarihlerinde oynanacak.

UEFA Avrupa Ligi'ne katılacak Türk takımları?

Süper Lig şampiyonu Beşiktaş ile ikinci Galatasaray , Türkiye'yi UEFA Şampiyonlar Ligi'nde temsil edecek. Beşiktaş'ın Türkiye Kupası'nı kazanmasıyla lig üçüncüsü Fenerbahçe , UEFA Avrupa Ligi'nde yer alacak. Lig dördüncüsü Trabzonspor ile beşinci Demir Grup Sivasspor da UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde mücadele edecek.

Fenerbahçe Avrupa Ligi'ne direkt mi?

Süper Lig şampiyonu Beşiktaş ile ikinci Galatasaray, Türkiye'yi UEFA Şampiyonlar Ligi'nde temsil edecek. Beşiktaş'ın Türkiye Kupası'nı kazanmasıyla lig üçüncüsü Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde yer alacak. ... Çifte kupalı şampiyon Beşiktaş, "Devler Ligi"nde doğrudan gruplarda mücadele edecek.

Fenerbahçe konferans Ligi'ne mi gidecek?

Türkiye Kupası'nı Antalyaspor'un kazanması halinde, kırmızı - beyazlılar UEFA Avrupa Ligi'ne katılmaya hak kazanacak. Süper Lig'i üçüncü sırada bitiren Fenerbahçe ise bu sezon başlayacak olan UEFA'nın üç numaralı organizasyonu olarak gösterilen UEFA Konferans Ligi'ne katılacak.

UEFA Avrupa Ligine Türkiye'den hangi takımlar gidecek?

Süper Lig şampiyonu Beşiktaş ile ikinci Galatasaray, Türkiye'yi UEFA Şampiyonlar Ligi'nde temsil edecek. Beşiktaş'ın Türkiye Kupası'nı kazanmasıyla lig üçüncüsü Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde yer alacak. Lig dördüncüsü Trabzonspor ile beşinci Demir Grup Sivasspor da UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde mücadele edecek.

Trabzonspor Avrupa Ligi'ne gidecek mi?

Lig sıralamasına göre UEFA Konferans Ligi'ne 2. turda başlaması gereken Trabzonspor, Beşiktaş'ın kupayı kazanmasıyla birlikte 3. turdan itibaren Avrupa'da yer alacak.

Fenerbahçe Avrupa Ligine direkt mi?

Beşiktaş'ın Türkiye Kupası'nı kazanmasıyla lig üçüncüsü Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde yer alacak. ... Çifte kupalı şampiyon Beşiktaş, "Devler Ligi"nde doğrudan gruplarda mücadele edecek.

Fenerbahçe gruplara kaldı mı?

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu rövanş maçında HJK Helsinki'yi ile 5-2 yendi. ... Fenerbahçe'de Muhammed Gümüşkaya, Mert Hakan, Arda Güler, Fatih Yiğit Şanlıtürk sonradan oyuna dahil oldu. Fenerbahçe bu galibiyet ile UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kaldı.