Amasra Ankaradan kaç kilometre?

İçindekiler:

  1. Amasra Ankaradan kaç kilometre?
  2. Amasra uçakla nasıl gidilir?
  3. Ankara Bartın kaç saat sürer?
  4. Akçakoca nerede kaç km?
  5. Amasra hangi havalimanı?
  6. Amasra havalimanı var mı?

Amasra Ankaradan kaç kilometre?

Ankara Amasra Arası Kaç Km? Ankara'dan Amasra 3 saat 40 dakika sürmektedir ve 300Km uzaklıktadır. Yani Ankara'ya en yakın denizdir Amasra / Bartın. Yeni açılan tünel sayesinde yolculuk 20dk daha kısa sürmektedir.

Amasra uçakla nasıl gidilir?

Kastamonu ve Ankara'ya uçak yolculuğu yaparak karayolu üzerinden Amasra'ya ulaşabilirsiniz. Amasra'ya uçakla en kestirme ulaşım ise, Zonguldak havaalanına indikten sonra, karayolu ile yapılacak olan yaklaşık 1 saat yolculuk ile mümkün.

Ankara Bartın kaç saat sürer?

Ankara ile Bartın şehirlerimiz arasındaki otobüs yolculuğunuz yaklaşık olarak 4 saat 13 dakika kadar sürecektir. Bu güzergah arasındaki otobüs yolu mesafesi ise 283 kilometredir.

Akçakoca nerede kaç km?

Düzce ili sınırları içinde yer alan Akçakoca, doğu karadenizde tatil yapmak isteyenlerin yoğunlukla tercih ettiği şirin bir tatil beldesidir. İstanbul Akçakoca arası mesafe 242 kilometre olup, araçla ortalama 4 saat 5 dakika sürmektedir.

Amasra hangi havalimanı?

Amasra'ya uçakla gelecekseniz, en yakın havalimanı Zonguldak Havalimanı.

Amasra havalimanı var mı?

Bartın Amasra'ya Hava Yoluyla Ulaşım Amasra'ya havayoluyla en ulaşmanın 2 farklı seçeneği var 1. si ve en kısa olanı Zonguldak Çaycuma Havalimanı'dır. 2. si ise Kastamonu Havalimanı'dır.