Prezentabl ne anlamı?

İçindekiler:

  1. Prezentabl ne anlamı?
  2. Prezantabl personel ne demek?
  3. Prezentabl mı prezantabl mı?
  4. Prezantabl eleman ne demek?
  5. Prezantabl insan ne demek?

Prezentabl ne anlamı?

Prezente etmek, sunmak, arz etmek, düzenli hale getirmek manasında kullanılan bir fiildir. Bu fiilden türetilmiş olan prezentabl ise sıfat olarak kullanılır. Sunuma hazır, derli toplu, düzgün giyinen kişi anlamına gelen prezentabl, iş ilanlarında da sıklıkla kullanılan bir terimdir.

Prezantabl personel ne demek?

Güncel haberler ne demek? “Prezantabl” sözcüğünün anlamı bakımlı, şık, olumlu özellikleri bulunan, düzenli, düzgün görünümlü, sunulabilir, sunum yeteneği olan şeklinde açıklanabilir. İş hayatında sık kullanılan bu kelime özellikle iş ilanları, banka iş ilanları, personel alımlarında kullanılır.

Prezentabl mı prezantabl mı?

Prezantabl, sunulabilir durumda olan anlamını taşımaktadır. Bir hazırlık yaptığımızda, hazırlığı tamamladığımız durumda prezantabl kelimesini kullanabiliriz. Diğer yandan prezantabl kelimesi, derli toplu ve düzenli kelimelerinin yerine de kullanılabilmektedir. ... Bu özellik prezantabl kelimesi ile ifade edilebilir.

Prezantabl eleman ne demek?

Prezantabl” sözcüğünün anlamı bakımlı, şık, olumlu özellikleri bulunan, düzenli, düzgün görünümlü, sunulabilir, sunum yeteneği olan şeklinde açıklanabilir. İş hayatında sık kullanılan bu kelime özellikle ilanları, banka ilanları, personel alımlarında kullanılır.

Prezantabl insan ne demek?

Prezantabl kelimesinin sözlük anlamı "Bakımlı, düzenli, özenli" gibi kelimelerle karşılık bulmaktadır. İş hayatındaki bu şık kelime, CV ile eşzamanlı olarak hayatlarımıza girdi.