Bioten at kestanesi kremi ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Bioten at kestanesi kremi ne işe yarar?
  2. Bioten Double Effect ne işe yarar?
  3. At kestanesi kremi yüze sürülür mü?
  4. At kestanesi kremi ağrılara iyi gelir mi?
  5. Bioten Moisturizing Body Balsam ne işe yarar?
  6. Jojoba kremi ne işe yarar?

Bioten at kestanesi kremi ne işe yarar?

İçerisinde bulunan at kestanesi, sarmaşık ve biberiye ekstreleri ile nane ve kafur yağı kan dolaşımının uyarılarak düzenlenmesine yardımcı olur. Ayrıca ödem ve yorgunluk hissini azaltıcı etkisi vardır. İçeriğinde bulunan buğday yağı ve at kestanesi ekstresi cildin yumuşamasını, güçlenmesini ve sıkılaşmasını sağlar.

Bioten Double Effect ne işe yarar?

Çift etkili masaj jeli; mentolün serinletici ve ferah kokusu ile kendinizi daha iyi ve taze hissetmenize yardımcı olur. Cildin yumuşamsı ve rahatlamasına yardımcı olur. özel formülü cildinizin daha canlı ve bakımlı görünmesini destekler. İstenilen bölgeye nazikçe masaj yapınız. Günde 3 kez kullanılması önerilir.

At kestanesi kremi yüze sürülür mü?

At kestanesi jeli cilde sürülerek kullanılmaktadır. At kestanesi jeli yüze sürülür mü diye de merak etmiş olabilirsiniz. Genel olarak herhangi bir yan etkisi olmadığı söylense de özellikle gözaltı ve göz çevresi gibi ekstra hassas bölgelerde kullanmadan önce kolda ufak bir bölgede alerji testi yapmanız önerilmektedir.

At kestanesi kremi ağrılara iyi gelir mi?

*At kestanesi kremi kas ağrılarına karşı etkilidir. *Varislere iyi geldiği söylenir. *At kestanesi kremi sivilce ve cilt sarkmalarına iyi gelir. *Yaraların iyileşmesine yardımcı olur.

Bioten Moisturizing Body Balsam ne işe yarar?

Huncalife Bioten Jojoba & Shea Yağı Özlü Jel Vücut Kremi 500 Ml Ürün Açıklaması Jojoba yağı, shea özü ve bitkisel karışımlar içeren nemlendirici balsam, masaj ile uygulandığında rahatlamanıza destek verirken cildinizi yumuşatmaya yardımcı olur. Ürün Kullanımı Cildinize nazikçe masaj yaparak uygulayınız.

Jojoba kremi ne işe yarar?

Jojoba yağı, mükemmel bir nemlendiricidir. Ciltteki nem kaybını önler ve cildi besler. Cildi temizlemeye yardımcı olan bu yağ, aynı zamanda cildi makyaj kalıntılarından da arındırır. Antibakteriyel özelliğe sahiptir.