SGK prim ödemeleri ne zamana ertelendi?

İçindekiler:

  1. SGK prim ödemeleri ne zamana ertelendi?
  2. SGK Yapılandırma ödeme süresi uzatıldı mı?
  3. 30.04 2021 SGK ödemeleri ertelendi mi?
  4. SGK prim ödeme son günü ne zaman?

SGK prim ödemeleri ne zamana ertelendi?

İş kazaları ve meslek hastalığı bildirimlerinin hariç tutulduğunu da belirten Bilgin, söz konusu illerdeki ödeme süresi geçmiş prim borçları, yapılandırma taksitleri ile 2021 yılı Haziran, Temmuz, Ağustos ve Eylül aylarına ilişkin prim borçlarının ödeme süresinin de 30 Kasım'a kadar uzatıldığını bildirdi.

SGK Yapılandırma ödeme süresi uzatıldı mı?

Ödemelerde son gün 1 Kasım. Yapılandırılan borçların ilk taksit ödeme süresi de (peşin ödeme süresi dahil) Cumhurbaşkanı Kararı ile 1 ay uzatıldı. ... SGK'ye ilk taksit ödemeleri ise en geç Salı günü yapılacak.

30.04 2021 SGK ödemeleri ertelendi mi?

ve öncesinde bulunan vergi, SGK prim borcu, matrah artırımı, GSS, işsizlik sigortası primleri, idari para cezaları yeniden yapılandırması için süre uzamış oldu. Borçların yapılandırılması sonrasında ilk taksit ödeme süresi 'den 1 Aralık 2021'e uzatılmış oldu.

SGK prim ödeme son günü ne zaman?

Milyonlarca kişiyi ilgilendiren haberi, SGK resmen duyurdu. Katma değer vergisi, Damga Vergisi ve muhtasar ve prim hizmet beyannamelerinin verilme süreleri ile bu beyannameler üzerine tahakkuk eden vergilerin ödeme süreleri 30 Temmuz 2021 sonuna kadar uzatıldı.