RAID tablet ne kadar etkili?

İçindekiler:

  1. RAID tablet ne kadar etkili?
  2. Raid Elektro Mat nasıl kullanılır?
  3. Tablet sinek ilacı nasıl kullanılır?
  4. RAID gece & gündüz nasıl kullanılır?
  5. Raid sinek ilacı nasıl kullanılır?
  6. RAID kara sinek kovar mı?

RAID tablet ne kadar etkili?

Raid Elektro Mat Kokusuz Tablet sivrisineklere karşı 8 saat boyunca etkili koruma sağlar. Kullanımı kolaydır ve ayn zamanda kokusuzdur. Elektriğe takılan cihazla kullanıldığında, cihaz ısı üreterek sivrisinek kovucuyu etkinleştirir, böylece sivrisineklerin odaya girmesine engel olur. Pencereler açıkken bile etkilidir.

Raid Elektro Mat nasıl kullanılır?

Nasıl Kullanılır Şişenin kapağını çıkarıp, Elektro'nun alt kısmındaki deliğe sokup, çevirerek takınız. Prizde iken şişenin dik konumda durabilmesi için Elektro'nun ucundaki fişi çevirerek ayarlayınız. Elektro'yu prize takınız. Üzerindeki ışığın yanması Elektro'nun çalıştığını gösterir.

Tablet sinek ilacı nasıl kullanılır?

Nasıl Kullanılır Raid Elektro Mat'ı ambalajından çıkartınız ve mat gözüne yatay olarak yerlestiriniz. Raid Elektro cihazınızı prize takınız. Mat solup rengi beyazlastıgında etkisini kaybetmis demektir. Matı degistirmek için, yeni matı bir taraftan içeri dogru iterken, biten matı diger taraftan çıkartınız.

RAID gece & gündüz nasıl kullanılır?

Yedek ünitesini elektro ısıtıcının arkasına yerleştiriniz ve saat yönünde çevirerek sabitleyiniz. Ürünü etkinleştirerek sivrisinek ve karasineklerden korunmaya başlamak için elektro ısıtıcıyı 220V'luk prize takınız. Ürünü prize istediginiz yönde takabilirsiniz. Kırmızı ışık ürünün etkin hale geçtigini gösterir.

Raid sinek ilacı nasıl kullanılır?

Nasil Kullanilir
  1. Odanın kapı ve pencerelerini kapayınız.
  2. Kutuyu iyice çalkalayınız. ...
  3. Muhtelif istikametlerde 28m3 lük bir odaya 5-6 saniye püskürtme yeterlidir.
  4. Raid Sinek Öldürücü Kokusuz'un huni ağızlı özel püskürtme mekanizması yoğun, hedefe tam isabetli ve kolayca yayılacak bir huzme oluşturur.
Daha fazla öğe...

RAID kara sinek kovar mı?

Raid elektro gece& gündüz, ev, ofis ya da yazlıkta ortamınızı, sivrisinek ve karasineklerden uzak tutmak için güvenle tercih edebileceğiniz bir üründür. ... Raid elektro gece & gündüz ürünü ile sinek varlığını yaşadığınız alandan uzak tutabilirsiniz. 240 saat etkili.