Kuzey Marmara Otoyolu nerede?

İçindekiler:

  1. Kuzey Marmara Otoyolu nerede?
  2. Köprü ücreti nereden ödenir?
  3. Kuzey Marmara Otoyolu nereden başlıyor nerede bitiyor?
  4. Kurtköy Akyazı Kuzey Marmara Otoyolu kaç km?

Kuzey Marmara Otoyolu nerede?

Kuzey Marmara Otoyolu'nun, İstanbul'un Asya yakasında trafiğe açık güzergahı Pendik ilçesine bağlı Kurnaköy gişelerinden başlayıp İzmit'e kadar kesintisiz devam etmektedir.

Köprü ücreti nereden ödenir?

Borç kaydına ilişkin ödemeler T.C. Ziraat Bankası A.Ş. veya QNB Finansbank A.Ş. şubeleri ile bu bankaların internet bankacılığı sistemlerinden, igs.otoyolas.com.tr internet adresinden ihlalli geçiş sorgusu sonrasında “ödeme yap” seçeneği ile ya da OTOYOL A.Ş. Mobil Uygulaması telefona indirilerek yapılabilir.

Kuzey Marmara Otoyolu nereden başlıyor nerede bitiyor?

Kuzey Marmara Otoyolu'nun trafiğe açık güzergahı İstanbul'un Avrupa yakasında Silivri ilçesi Kınalı kavşağından başlayarak, İstanbul Havalimanı bağlantı yolları da dahil olmak üzere, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne bağlanan Eyüp ilçesi Odayeri semtinde sona ermektedir.

Kurtköy Akyazı Kuzey Marmara Otoyolu kaç km?

Türkiye'nin ana transit geçiş yolu olması hedeflenen ve Avrupa'yı Asya'ya bağlayan koridorda önemli bir rol üstlenecek olan Kuzey Marmara Otoyolu'nda 56,5 kilometrelik ana gövde, 11,6 kilometre bağlantı yolundan oluşan Kurtköy-Akyazı etabı törenle açılacak.