Istanbul havalimanı otoparkı ücretli mi?

İçindekiler:

  1. Istanbul havalimanı otoparkı ücretli mi?
  2. Sabiha Gökçen otoparkı günlük kaç para?
  3. Iga pass nedir?
  4. IgA pass ne işe yarar?
  5. IgA pass nerede?
  6. Oto park parası ne kadar?

Istanbul havalimanı otoparkı ücretli mi?

Kamu-Özel Tarifesi Otopark Uygulama Esasları için tıklayınız. ​​​Eylül​​​​​​​ ayı boyunca P indirimli otopark abonelik ücretleri 4 gün için 72,50 TL, 7 gün için 120 TL, 15 gün için 203,50 TL ve aylık abonelik için 222 TL'dir.

Sabiha Gökçen otoparkı günlük kaç para?

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nda 1 saatlik otopark ücreti 15 TL. 4 günlük ücreti 140 TL, aylık abonman bedeli ise 342 TL. Sabiha Gökçen Havalimanı'na giden yol üzerinde de yine özel otoparklar bulunuyor. Buraların fiyatları günlük 10 TL'den başlıyor ve 24 saat ücretsiz servisi var.

Iga pass nedir?

İGA, 'İGA PASS' üyelik programını hayata geçirerek yolcuların, İstanbul Havalimanı'nda ayrıcalıklı hizmet almasına olanak tanıyor. Tam kapasite ile operasyona hazırlanan İstanbul Havalimanı'nda İGA,yolcularına ayrıcalıklı, konforlu ve keyifli bir seyahat deneyimi sunmak için yeni bir üyelik programını hayata geçirdi.

IgA pass ne işe yarar?

İstanbul Havalimanı'nın İGA PASS, hakkında bilgi veren İGA Havalimanı İşletmesi İcra Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü H. ... Yolcularımızın başka bir havalimanında karşılaşamayacakları, yolculuklarını keyifli bir deneyime dönüştürecek İGA PASS; Lounge, Buggy, Fast-Track ve Meet & Greet hizmetlerini içeriyor.

IgA pass nerede?

İGA Pass üyeleri artık Dalaman Havalimanı'nda yer alan DLM Lounge'da sunulan tüm hizmetlerden yararlanabiliyorlar.

Oto park parası ne kadar?

Otopark ücreti: Çekilen araç için diğer bir kalem ise aracın götürüldüğü parkta ödenecek park etme ücretidir 1 günlük ücret 15 TL'dir. Araç parka girdikten sonra isterse 1 dakika dursun o ücreti ödemek zorundasınız. Daha fazla durursa gün üzerinden ödeme yapılır.