Rapçi Ezhel kimdir?

İçindekiler:

  1. Rapçi Ezhel kimdir?
  2. Ais Ezhel kurt mu?
  3. Ezhel nerede doğdu?
  4. Ezel ne demek Osmanlıca?
  5. Hur ne demek Kürtçe?
  6. Hur ne demek osmanlica?
  7. Ezhel kaç yaşinda?
  8. Ben Fero kimdir hayatı?
  9. Ben Fero turk mu?
  10. Ben Fero hangi şehirde yaşıyor?
  11. Ben Fero nun numarası ne?

Rapçi Ezhel kimdir?

Sahne adıyla Ezhel (Ais Ezhel) olarak bilinen Ömer Sercan İpekcioğlu 1 Temmuz 1990 yılında Ankara'da dünyaya geldi. Aslen Erzincanlı olan ünlü rapçi ilk albümünü 2017 yılının mayıs ayında çıkartan Ais Ezhel, yaptığı müziğin türünü “Anatolian Urban Core/Hip-Hop/Reggae-Dub/Trap” olarak tanımlıyor.

Ais Ezhel kurt mu?

Kürt rapçi Xatar ile paylaştığı fotoğrafına yapılan eleştirilere yanıt veren Ezhel, "Bana her terörist dediğinizde etimden et kopuyor adeta" dedi.

Ezhel nerede doğdu?

Cebeci, Çankaya, Türkiye

Ezel ne demek Osmanlıca?

ezel ::: (a. i.) : başlangıcı olmıyan geçmiş zaman, öncesizlik [zıddı "ebed" dir].

Hur ne demek Kürtçe?

çeviriler hûr hûr tr ufak ufak, küçük küçük, az az, azar azar.

Hur ne demek osmanlica?

HUR Nedir Anlami HUR: (Ahver. C.) Ahu gözlüler. Gözleri iri ve siyah kısmı pek siyah; beyaz kısmı pek beyaz olan kızlar. * Cennet kızları, huriler.

Ezhel kaç yaşinda?

29 yaşında (1 Temmuz 1991)

Ben Fero kimdir hayatı?

25 Şubat 1991 tarihinde Almanya'nın Berlin'den önceki başkenti Bonn şehrinde dünyaya geldi. Babası Trabzonlu, annesi ise Sivaslıdır. 1994 yılında ailesiyle birlikte Türkiye'ye dönerek İzmir'e göç etmişlerdir. 8 yaşında Tupac dinleyerek rap müzikle tanışmıştır. Sabancı Üniversitesi'nin işletme bölümünden mezun olmuştur.

Ben Fero turk mu?

Ferhat Yılmaz, bilinen adıyla Ben Fero, 1991 yılında Almanya'nın Bonn şehrinde dünyaya gelmiştir. Anne tarafından aslen Sivas, baba tarafından ise aslen Trabzon'ludur.

Ben Fero hangi şehirde yaşıyor?

Ferhat Yılmaz sanat dünyasında bilinen adıyla Ben Fero, 1991 yılında Almanya'nın Bonn şehrinde dünyaya geldi. 2009-2014 arasında Sabancı Üniversitesi'nde okuduğum dönemde İstanbul'da beş yıl yaşadı ancak daha sonra İzmir'e döndü. 2005-2010 seneleri arasında çok yoğun olarak Türkçe rap dinledi.

Ben Fero nun numarası ne?

BEN FERO İLETİŞİM | Sound Menajerlik - İletişim 91 | İletişim Telefon.