TSI nin açılımı nedir?

İçindekiler:

  1. TSI nin açılımı nedir?
  2. dCi motor kime ait?
  3. Ford dizel motor ömrü kaç km?
  4. SD motor ne demek?
  5. Arabalarda tdci ne anlama geliyor?
  6. JTD nedir ne demek?
  7. CRDI motor turbo mu?
  8. Accent Era 1.5 CRDi VGT ne demek?

TSI nin açılımı nedir?

Turbo Spercharger İnjektion kelimelerinin baş harflerinden oluşan TSI, çift şarjlı ve direk enjeksiyonlu motor olarak tanımlanır. Genellikle 1.

dCi motor kime ait?

Renault 1.

Ford dizel motor ömrü kaç km?

200 - 300 bin gider.

SD motor ne demek?

Sdi motor turbosuzdur. Sdi motor calişma bakımından daha uzun ömürlü bir motor tipidir. Sdi motor gürültülü çalışan bir motor tipidir. Sdi motor yakıt tüketimi biraz daha fazladır.

Arabalarda tdci ne anlama geliyor?

TDCI, Turbo Diesel Common Rail kelimelerinin baş harflerinden oluşan ve dizel yakıt tüketimi için üretilen bir motor teknolojisidir. Aslında farklı markaların TDI, CDTI, TDCI gibi isimlerle tanımladığı teknolojinin bir versiyonudur.

JTD nedir ne demek?

Tam tanımı direkt enjeksiyonlu yakıt sistemidir. ... Common Rail dizel yakıt püskürtme teknolojilerinden biri olan JTD yapısı, daha az karbondioksit emisyonu ile daha az yakıt tüketimini hedefler.

CRDI motor turbo mu?

crdi de turbo yoktur, vgt ise turbo motordur.

Accent Era 1.5 CRDi VGT ne demek?

VGT “Variable Geometry Turbocharger” anlamına gelen türkçesi değişken geometrili turbo olan bir aşırı besleme tipidir. Turbonun özel bir çeşidi olan VGT, düşük devirlerde egzoz gazlarının küçük fanı döndürmesi ile alt devirlerde canlılık yakalamayı hedefler.