Solucan gübresi hangi ayda verilir?

İçindekiler:

  1. Solucan gübresi hangi ayda verilir?
  2. Solucan gübresi kazancı ne kadar?
  3. Solucan fiyatı ne kadar?
  4. Solucan maması nedir?
  5. Solucanlar nasıl kompost yapar?
  6. Solucan gübresini kimler kullanır?

Solucan gübresi hangi ayda verilir?

Katı Formda EkosolFarm Solucan Gübresinin özellikle Ekim – Kasım aylarında uygulanması tavsiye edilir. Faydalı mikroorganizmalar çoğalarak toprağı tekstüre ederken mikorizal mantarlarda yeni kılcal kök oluşumunu sağlayacaktır.

Solucan gübresi kazancı ne kadar?

"Seri üretime başladığımız zaman 4 ay gibi bir süre içerisinde yaklaşık 4 ton solucan gübresi üretmekteyiz. Bunun fiyatı ton başına 3 bin 500 TL. 4 ay gibi bir süre zarfında ortalama 13 bin lira kazancı var. Bunu daha hızlı veya daha fazla para kazanmak isteyen arkadaşlar solucan sayısını fazla tutabilirler.

Solucan fiyatı ne kadar?

Kırmızı Kaliforniya Solucanı Fiyat Listesi
MiktarFiyatNakliye
50.

Solucan maması nedir?

Solucan maması, Kırmızı Kaliforniya solucanı için sağlıklı şekilde yaşaması ve kaliteli solucan gübresi üretebilmesi demektir. Seperatörden geçirilmiş büyükbaş hayvan gübresi ile ideal mutfak atıklarından oluşur. ... Bu sıvı sayesinde organik solucan gübresi oluşur.

Solucanlar nasıl kompost yapar?

Solucan kompostu yapmak, normal kompost yapmaktan ziyade çiftlik hayvancılığı yapmaya benzer. Çünkü organik maddenin parçalanma işlemini solucanların sindirim sistemi sağlar. Parçalama, öğütme, çevirme ve havalandırma işlemini solucanlar yapar.

Solucan gübresini kimler kullanır?

Solucan gübresini öncelikle kullanma potansiyeli olan alıcıları şöyle sıralayabiliriz; fideciler, seracılar, hobi bahçecileri, peyzaj şirketleri ve meyve sebze üreticileri gibi halihazırda müşteriler olarak tercih edilmeli.