Nar sirkesinin faydaları nedir?

İçindekiler:

  1. Nar sirkesinin faydaları nedir?
  2. Nar sirkesi cilde nasıl kullanılır?
  3. Nar Sirkesinde hangi vitaminler var?
  4. Vişne sirkesi neye iyi gelir?
  5. Elma sirkesi bal karışımı ne zaman içilmeli?
  6. Kiraz sirkesi ne işe yarar?

Nar sirkesinin faydaları nedir?

Nar sirkesi, kan basıncının düzenlenmesinde olumlu rol oynarak, kişiyi kalp hastalıklarına karşı korur ve kalbin düzenli çalışmasına katkı sağlar. Enfeksiyonlara karşı vücudun direnç kazanmasını sağlar. Enerji verir, yorgunluğu giderir. Vücuttan toksinlerin atılmasını sağlar.

Nar sirkesi cilde nasıl kullanılır?

Cilt lekeleri, çiller ve izlerinin giderilmesinde nar sirkesi çok faydalıdır. Aynı miktar su ile nar sirkesini bir kasede karıştırıp cilde sürebilirsiniz. Bu işlemi özellikle gece yatmadan önce yapmanızı tavsiye ederiz. Cildin parlak olmasını sağlar v erken yaşlanmayı da geciktirir.

Nar Sirkesinde hangi vitaminler var?

İçeriğindeki C ve E vitaminlerinin yanı sıra karotenoid, koenzim Q-10, flavonoidler, lutein, alfa lipoikasit ile nar önemli bir antioksidan olarak biliniyor. Diyabet, kalp ve damar hastalıkları ve kansere karşı koruyucu etkileri bulunuyor. Nar sirkesi için olgunlaşmış ve taze narlara ihtiyacınız var.

Vişne sirkesi neye iyi gelir?

*Güçlü bir antioksidandır. *Böbrekleri ve idrar yollarını temizler. *Vücut suyu dengesini sağlar. *Kabızlık sorununu ortadan kaldırır.

Elma sirkesi bal karışımı ne zaman içilmeli?

İhtiyacınız olan malzemeler; 1 bardak ılık su, 2 tatlı kaşığı elma sirkesi, 1 tatlı kaşığı bal. 1 bardak ılık suyun içerisine sirke ve balı karıştırıyoruz. Hazırladığımız bu kürü günde 3 öğün yemeklerden 25-30 dakika önce aç karnına yavaşça için. Hazırladığınız bu kürü 3 hafta boyunca düzenli olarak uygulayın.

Kiraz sirkesi ne işe yarar?

Kiraz sirkesi mükemmel bir cilt ve saç bakım ürünüdür. Diş ve diş eti hastalıklarına iyi gelen kiraz sirkesi, ağız yaralarının da çabucak geçmesini sağlamaktadır. Düzenli kullanıldığında vücuttaki toksinleri atar. Daha zinde ve dinlenmiş hissetmenizi sağlar.