Tarsus Amerikan Koleji nasıl öğrenci alır?

İçindekiler:

  1. Tarsus Amerikan Koleji nasıl öğrenci alır?
  2. Tarsus Amerikan Koleji kaç yıllık?
  3. Amerikan Koleji kaç puan?
  4. Tarsus Amerikan Koleji kimin?
  5. SEV Amerikan koleji kaç puanla kapattı?
  6. Izmir amerikan koleji kaç puanla kapattı?

Tarsus Amerikan Koleji nasıl öğrenci alır?

Tarsus Amerikan Lisesi, Liseye Geçiş Sınavı (LGS) puanlarına göre öğrenci alıyor. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) LGS puanlarını açıkladıktan sonra okul da kendi puanını duyuruyor. Puanınız tutuyorsa bireysel ya da on-line olarak önce ön kayıt yaptırıyorsunuz. Kayıt hakkı kazandığında ise kesin kayıt yaptırıyorsunuz.

Tarsus Amerikan Koleji kaç yıllık?

11 ve 12. sınıflarda devam eden iki yıllık bir eğitimin sonunda okulumuzdan hem Tarsus Amerikan Koleji Diploması hem de Uluslararası IB diploması ile mezun olma hakkını elde ederler.

Amerikan Koleji kaç puan?

2020-2021 Eğitim ve Öğretim yılı için en düşük puan 500 üzerinden 424 olmuştur, yüzdelik dilim olarak %4,30 ve üstü dilimden öğrenci kaydı yapılmıştır.

Tarsus Amerikan Koleji kimin?

Günümüzde TAC, okulun fiziksel bina ve tesislerinin de sahibi olan, kar amacı gütmeyen bir Türk vakfı, Sağlık ve Eğitim Vakfı (SEV), tarafından yönetilmektedir. SEV, 1968 yılında "SEV Amerikan Okulları" olarak anılan UAA, ACI ve TAC mezunları ve Talas Amerikan Ortaokulu mezunları tarafından kurulmuştur.

SEV Amerikan koleji kaç puanla kapattı?

Geçen yıl SEV Amerikan Koleji kaç puanla kapattı? 2020-2021 Eğitim Öğretim yılı için en düşük puan 500 üzerinden 460 olup, ortalama puan 470'tir.

Izmir amerikan koleji kaç puanla kapattı?

Geçen yıl ACI kaç puanla kapattı? 2020-2021 Eğitim ve Öğretim yılı için en düşük puan 500 üzerinden 424 olmuştur, yüzdelik dilim olarak %4,30 ve üstü dilimden öğrenci kaydı yapılmıştır.