E ihale nasıl giriş yapılır?

İçindekiler:

  1. E ihale nasıl giriş yapılır?
  2. Gümrük ihalelerine nasıl girilir?
  3. E devletten ihaleye nasıl girilir?
  4. E-ihale hangi banka?

E ihale nasıl giriş yapılır?

E-İHALE GİRİŞİ NASIL YAPILIR? www.eihale.gov.tr adresi üzerinden, Üye ol butonu yardımıyla sisteme girişte kullanacağınız kullanıcınızı oluşturarak E-İhale sistemini kullanmaya başlayabilirsiniz. E-devlet üzerinden de TC Kimlik numaranızı ve şifrenizi girerek sisteme giriş yapabilirsiniz.

Gümrük ihalelerine nasıl girilir?

Gümrük e-ihale sistemine www.eihale.gov.tr adresinden veya tablet ya da cep telefonlarından e-ihale uygulamasını cihazınıza indirerek ulaşabilirsiniz. Yada e-devlet üzerinden Ticaret Bakanlığı sekmesinde e-ihale uygulamasına erişebilirsiniz.

E devletten ihaleye nasıl girilir?

Gümrük idaresince düzenlenen e-ihaleye katılabilmek için öncelikle sistem üzerinden üyeliğinizi gerçekleştirmeniz gerekir. Üyelik ücretsizdir. Gerçek kişiler ve tüzel kişiler için üye olma prosedürleri farklıdır. Gerçek kişilerin www.eihale.gov.tr sayfası üzerinden “Üye Ol” bölümünden kayıt yaptırması yeterlidir.

E-ihale hangi banka?

Ticaret Bakanlığı – Tasfiye Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından, gümrükte kalan malların http://www.eihale.gov.tr web adresi üzerinden ücretsiz kayıtla ihale yoluyla satışı için alınan “teminat tutarı ödemeleri” Vakıf Katılım aracılığı ile gerçekleşmektedir.