E devletten ikametgah nasıl indirilir?

İçindekiler:

  1. E devletten ikametgah nasıl indirilir?
  2. E-Devlet'ten ikametgah alınıyor mu?
  3. E devletten belge indirme nasıl yapılır?
  4. E devletten çalışma izin belgesi nasıl indirilir?
  5. E devlette seyahat izin belgesi nasıl doldurulur?

E devletten ikametgah nasıl indirilir?

e-Devlet ikametgah belgesi indirme işlemlerini gerçekleştirmek için T.C kimlik numaranız ve PTT şubelerinden alacağınız e-Devlet şifresiyle www.turkiye.gov.tr adresine giriş yapın. Sistemde bulunan arama çubuğuna "ikametgah sorgulama" yazdıktan sonra işleminizi gerçekleştireceğiz sayfaya yönlendirileceksiniz.

E-Devlet'ten ikametgah alınıyor mu?

İkametgah belgesi eskiden nüfus müdürlüklerinden ya da mahalle muhtarlıklarından alınırdı. e-Devlet Kapısı ile birlikte artık online olarak kolayca ikametgah belgesi alabiliyoruz. Peki, e-Devlet üzerinden ikametgah belgesi nasıl alınır?

E devletten belge indirme nasıl yapılır?

ADIM ADIM GÖREV BELGESİ ALMA - e Devlet sistemine giriş yapın. - Arama kısmına "Sosyal Güvenlik Kayıt Belgesi Sorgulama" yazınız. - Karşınıza gelen ekranda SGK kaydınızı 'dosyayı indir'e tıklayarak PDF formatında indirin ve çıktısını alın.

E devletten çalışma izin belgesi nasıl indirilir?

SGK kaydı almak için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz. * E devlet sistemine giriş yapınız. * Arama boşluğu kısmına “Sosyal Güvenlik Kayıt Belgesi Sorgulama” yazınız. * Ekranda gözüken SGK kaydınızı “Dosyayı indir” seçeneğine tıklayarak PDF şeklinde indirin ve çıktısını alın.

E devlette seyahat izin belgesi nasıl doldurulur?

e-Devlet'e T.C. Kimlik Numarası ve şifre ile giriş yapılmasının ardından İçişleri Bakanlığı bölümünde yer alan e-Başvuru kısmına girilir. Belge türünde Seyahat İzin İşlemleri seçilir ve form doldurulur.