Buzdolabından koli bandı lekesi nasıl çıkar?

İçindekiler:

  1. Buzdolabından koli bandı lekesi nasıl çıkar?
  2. Koli bandı izi nasıl geçer?
  3. Ameliyat sonrası bant lekesi nasıl çıkar?
  4. Japon Yapiştiricisi masadan nasıl çıkar?

Buzdolabından koli bandı lekesi nasıl çıkar?

Sabunlu sıcak bir su hazırlarız ve üzerinde bantın izinin bulunduğu nesneyi sıcak suyun içine daldırıp yarım saat kadar bekleriz. Sabunlu sıcak suyun yumuşatacağı kalıntıyı daha sonra elimizle veya mikrofiber bir bez yardımıyla kolaylıkla çıkarabiliriz.

Koli bandı izi nasıl geçer?

Elinize bir saç kurutma makinesi alıp inatçı kalıntının olduğu yere tutun. Bu sayede yapışkan maddeyi yumuşatıp gevşetebilirsiniz. Yaklaşık bir dakika sonra kalıntıyı çıkarmak çok kolay olacak. Şimdi inatçı kalıntıyı bıçakla dikkatli bir şekilde kazımaya başlayın.

Ameliyat sonrası bant lekesi nasıl çıkar?

Ilık suyla durulama yapınız. - İspirto, selülozik tiner gibi malzemeler bant izlerini çıkarmada kesin çözümdür. Kimyasal içerikli ürün olduklarından iyice ılık su ile durulanmalıdır. - Kimyasal içerikli ürünlere karşı alerjiniz varsa arap sabunu (sıvı) bant izleri için oldukça kesin çözüm olacaktır.

Japon Yapiştiricisi masadan nasıl çıkar?

Masada japon yapıştırıcısından kaynaklanan bir leke varsa, bu leke aseton, selülozik tiner ve sıcak su yardımıyla çıkartılabilir. Lekeli bölgeye sıcak su uygulanarak yapıştırıcı iyice yumuşatıldıktan sonra silinerek çıkartılabilir.