LPG Zayıflama işe yarıyor mu?

İçindekiler:

  1. LPG Zayıflama işe yarıyor mu?
  2. LPG ile incelme nedir?
  3. LPG Alliance nedir?
  4. LPG masaj ne ise yarar?
  5. Elpici ne demek?
  6. LPG Kaç Seans?
  7. LPG işlemi nedir?

LPG Zayıflama işe yarıyor mu?

Sadece LPG yöntemi ile bölgesel olarak zayıflayıp diyet ve fiziksel aktive ile yaşam tarzını değiştirmeden verilen kilolar tekrar geri alınabilir. Üstelik uzun süreli etkisi kanıtlanmamış bu yöntemin geri dönüşleri hala bilinmemektedir.

LPG ile incelme nedir?

Spor veya diyete rağmen kilo veremeyen, kilolu olmamasına karşın bölgesel yağlanma sorunu yaşayan kişilerin tercih ettiği LPG, dokuların vakum yöntemiyle sıkıştırılması ve hedef bölgedeki kan dolaşımının hızlandırılması yoluyla yağ hücrelerinin küçültülerek cildin sıkılaştırılması prensibine dayanır.

LPG Alliance nedir?

Mekanik hücresel uyarım teknolojisi ile FDA onayı olan ilk medikal tekniktir. LPG Endermologie Alliance, yeni döner başlıkları sayesinde yağ dokuyu mobilize ederek daha hızlı sıkılaşma ve yağ yakımı sağlayabilen medikal bir cihazdır.

LPG masaj ne ise yarar?

LPG cihazı selülit tedavisinde bilimsel kanıta dayalı olarak kullanılan bir cihazdır. Bu cihaz, emme ve dönme hareketlerini birlikte kullanarak deri ve deri altı dokulara basınç uygulayarak masaj yapılmasını sağlar. Vakumu sayesinde deriyi kendi içine çekip bırakarak hareketlenme bölgede sağlar.

Elpici ne demek?

İngilizce Liquefied Petroleum Gas kelimelerinin baş harfleri LPG. Ama bu terim Türkçeye Likit Petrol Gazı olarak çevrilmiş..O nedenle artık bu kısaltmayı (elpici) diye okumanın alemi yok... LPG'yi Türkçe'de (lepege) diye okumak gerekiyor... Bir başka LPG kısaltması daha var ki o tıbbi bir terim.

LPG Kaç Seans?

LPG tedavisi, hastaya göre değişen protokol ve programlar seçilerek yapılmaktadır. Uygulamalar, 15-20 seans arasında değişmektedir. Tedavi sırasında her hastaya özel uygulama çorabı giydirilmektedir. LPG endermoloji tedavisi tamamen ağrısız olmasının yanı sıra hastada stres azaltıcı ve rahatlatıcı etkilere sahiptir.

LPG işlemi nedir?

LPG endermoloji tekniği ile lokal yağlanma ve sellülitlerin giderilmesi amacı ile kullanılan yöntemdir. Endermoloji tekniği ile dokuya pozitif baskı ile masaj , negatif baskı ile vakumlama prensibine dayanan bir masaj metodudur.