Boncuk silikon yastık ne demek?

İçindekiler:

  1. Boncuk silikon yastık ne demek?
  2. Boncuk silikon yastık nasıl yıkanır?
  3. Terletmeyen yastık nasıl olmalı?
  4. Pamuk yastık nasıl kurutulur?
  5. Boncuk Elyaf yastık makinede yıkanır mı?
  6. En iyi yastık nasıl olmalı?

Boncuk silikon yastık ne demek?

Boncuk Silikon Elyaf, Silikonize elyaf'ın 5mm çapında ince elyaf toplarından oluştuğu bir elyaf çeşididir. Silikonize elyafın tüm avantajlarını bünyesinde barındırır. Bu ince elyaftan 5mm toplar oluşturulmasının sebebi; Boncuk Silikon Elyaf'ın dolgu olarak kullanıldığında, yastıkta oluşan toplanmayı önlemesidir.

Boncuk silikon yastık nasıl yıkanır?

Elyaf ve silikon yastık temizliği: Elyaf ve silikon yastık, temizlenmesi en kolay olan yastık türleridir. Her iki yastık türü de çamaşır makinesinde 30 derece sıcaklıkta yıkanarak temizlenebilir.

Terletmeyen yastık nasıl olmalı?

Terletmeyen yastık nasıl olur? Hem yazın hem de kışın kullanıma uygun olan, terletme yapmayan malzemeler mevcut. Yastık kullanımında en çok tercih edilen visco, jelli olması halinde terlemeyi önler. Aynı zamanda jelli olduğunda serinleme garantisi de sunar.

Pamuk yastık nasıl kurutulur?

Doğal yöntemlerle, havadar bir ortamda kurutabilirsiniz. Yıkama, durulama ve sıkmanın ardından yastığı doğrudan güneş almayan bir noktada doğal yollarla kurutmalısınız. Tamamen kurumadan kullanılmamalıdır. Çünkü nemli pamuk yastıklar bakteri üremesine sebep olabilir.

Boncuk Elyaf yastık makinede yıkanır mı?

- İyi kaliteli elyaf yastıklar normal yıkama ayarında yıkanmaktadır; ancak düşük kalitede olan elyafları yıkamanız olumsuz sonuçlara neden olabilir. Yastığın bakım etiketini kontrol ettikten sonra makinede 40 derecede yıkayabilirsiniz.

En iyi yastık nasıl olmalı?

Yastık enseyi ve boynumuzdaki iki ayrı eğriyi destekleyecek şekilde kullanılmalıdır. Yattığımız zaman baş hafifçe önde olmalı ve ensemiz boşlukta kalmamalı. Yastık genişliği omuz genişliğine uygun olmalı ve omuzlar hafifçe yastığın kenarına gelmelidir. Doğru yükseklik 10 ile 13 santimlik yüksekliktir.