Fatih Yasin nişanlanıyor mu?

İçindekiler:

  1. Fatih Yasin nişanlanıyor mu?
  2. Bilal Hancı düğünü nerede oldu?
  3. Kafalar neden hapis isteniyor?
  4. Esin Çepni Hancı kaç yaşında?
  5. Kafalar Bilal nereli?
  6. Hangi YouTuber hapse girdi?
  7. Esin Cepni aslen nereli?

Fatih Yasin nişanlanıyor mu?

Ünlü YouTuber Fatih Yasin, 14 Mart'ta nişanlandığı sevgilisi Sena Güzeldağ ile dünyaevine girdi. Çiftin şahitliğini 'Kafalar' grubunun diğer üyeleri Atakan Özyurt ile Bilal Hancı yaptı.

Bilal Hancı düğünü nerede oldu?

Yaklaşık 7.5 milyon takipçiyle Türkiye'de en çok abonesi bulunan Kafalar grubu üyesi fenomen Bilal Hancı ile Esin Çepni dünyaevine girdi. Ünü YouTube grubu Kafalar'ın üyesi fenomen Bilal Hancı ile Esin Çepni Trabzon'da gerçekleşen düğünde evlendi.

Kafalar neden hapis isteniyor?

Sosyal medya fenomeni 'Kafalar' grubu üyelerine, YouTube'tan paylaştıkları bir video nedeniyle, "Yasa dışı bahis sitelerinin reklamını yapmak ve teşvik etmek" suçundan ayrı ayrı 10 ay hapis cezası ve 80 TL adli para cezası verildi.

Esin Çepni Hancı kaç yaşında?

24 Temmuz 1993 doğumlu Esin Çepni 28 yaşındadır. İstanbul Eminönü'de dünyaya gelen Çepni'nin birçok iş tecrübesinin olduğu biliniyor. Çepni, lisanslı makyaj uzmanlığı da yapıyor. Çepni, 'da TV8 ekranlarında yeni yarışmacılarıyla yeniden ekranlara gelen İşte Benim Stilim adlı yarışmada yer aldı.

Kafalar Bilal nereli?

Karadeniz bölgesinde, Trabzon'da dünyaya gelen Bilal Hancı, 1989 doğumludur.

Hangi YouTuber hapse girdi?

İstanbul'da, Vodafone Park'ta, 14 Ağustos 2019'da oynanan UEFA Süper Kupa final maçında sahaya atlayan YouTuber Ali Abdülselam Yılmaz ile beraberindeki beraberindeki 3 kişi hakkında açılan dava sonuçlandı.

Esin Cepni aslen nereli?

Esin Çepni kimdir, tarihinde başlayan İşte Benim Stilim yarışmasına katıldı. Esin Çepni, 24 Temmuz 1993 tarihinde istanbul Eminönü'nde doğmuştur.