Kadir Gecesi günü cinsel ilişkiye girilir mi?

İçindekiler:

  1. Kadir Gecesi günü cinsel ilişkiye girilir mi?
  2. Kandil gecesi cinsel ilişkiye girilir mi?
  3. Cuma gecesi ilişkiye girmek caiz midir?
  4. Hangi saatlerde ilişkiye girilmeli?

Kadir Gecesi günü cinsel ilişkiye girilir mi?

İşte "Kadir gecesi cinsel ilişkiye girilir mi" sorusuna Diyanet'ten gelen cevap; "Oruç, imsak (fecr-i sâdık) vaktinden güneşin batımına kadarki süre içinde yeme, içme ve cinsel ilişkiden, ibadet niyetiyle uzak durmaktır. ... Ramazan geceleri için yeme, içme ve cinsel ilişki yasağı söz konusu değildir.

Kandil gecesi cinsel ilişkiye girilir mi?

"KANDİLLERDE BİRLİKTELİK OLABİLİR" Kandillerde eşlerin birbirleriyle yakınlaşmasının dini açıdan herhangi bir mahsuru olmadığını belirten Nihat Hatipoğlu, "Kandillerde evlenmenin, gerdeğe girmenin, eşlerin birbirleriyle yakınlaşmasının dini açıdan bir mahsuru yok. Günah değil.

Cuma gecesi ilişkiye girmek caiz midir?

Seksin kuvvetli bir sünnet olduğunu belirten Cübbeli hoca, sadece cuma günü değil, Kadir gecesinde bile yapılabileceğini söyledi. Cübbeli Ahmet Hoca, "Böyle bir şey yok, cima yasak şu günde. Kandilde bile yasak değil, aklına takılırsa Kadir gecesinde bile sevaptır.

Hangi saatlerde ilişkiye girilmeli?

EN UYGUN SAAT SABAH 8 E-postalar üzerinden varılan sonuca göre cinsel ilişki için en verimli saatin sabah 8 olduğu açıklandı. Sabah 8'de vücudun enerjisi ve hormon seviyesi zirveye ulaşıyor. Eğer bebek yapmaya çalışıyorsanız, bu saatte erkeklerin sperm sayısı da daha yüksek oluyor.