Hesap işletim ücreti zorunlu mu?

İçindekiler:

  1. Hesap işletim ücreti zorunlu mu?
  2. Garanti hesap işletim ücreti alıyor mu?
  3. Maaş hesabı ne demek?
  4. Iş bankası hesap işletim ücreti kesiyor mu?

Hesap işletim ücreti zorunlu mu?

Bankaların 'hesap işletim ücreti' ile ilgili Danıştay 10. Dairesi'nden kritik bir karar çıktı. Daire, bankaların müşterilerinden aldığı 'hesap işletim ücretini' almaya devam edebileceğine hükmetti. Danıştay kararında, söz konusu ücretin alınmasında 'hukuka aykırılık yok' denildi.

Garanti hesap işletim ücreti alıyor mu?

Hesap işletim ücreti almayan bankalar arasında Garanti Bankası'nı sıkça görmenizin nedeni ise Igaranti uygulamasıdır. Bankanın bu uygulaması müşterilerine oldukça fazla avantaj sunuyor. Bunlardan biri de hesap işletim ücretidir. Igaranti uygulamasıyla açılan hesaplardan işletim ücreti alınmaz.

Maaş hesabı ne demek?

Çalıştığınız şirketin ya da çalışacağınız şirketin belirli bir banka ile anlaşması sonucu çalışanların maaşını düzenli olarak o bankaya yatırılması ve her işçinin o bankada bulunan hesabına maaş hesabı deniliyor.

Iş bankası hesap işletim ücreti kesiyor mu?

İş Bankası, müşteri memnuniyetini arttırmak amacıyla hesap işletim ücreti almayan banka uygulaması başlattı. Yüz Yüze Bankacılık adı verilen bu uygulama kapsamında vadesiz mevduat hesaplarından işletim ücreti alınmıyor.