Gusül abdesti almadan önce ağda yapılır mı?

İçindekiler:

  1. Gusül abdesti almadan önce ağda yapılır mı?
  2. Adetin 4 günü ağda yapılır mı?
  3. Adetin 5 günü ağda yapılır mı?
  4. Kıl köklerini nasıl yok edebilirim?

Gusül abdesti almadan önce ağda yapılır mı?

Boy abdesti yokken ağda yapılır mı? Cünüp iken ağda yapmak caiz değildir. ... Gerek ağda olsun gerekse traş bıçağı veya benzeri kullanılsın vücuttaki istenmeyen tüylerin alınması doğru olmaz.Bu tüyler vücuttan bir cüz bir parçadır.Dolayısıyla gusül alıp temizlenmeden caiz değildir.

Adetin 4 günü ağda yapılır mı?

Bu nedenle regl dönemine yakın ve regl döneminde kadınlarda alınan tüyler daha fazla çıkar. Bu dönemin sonlanmasının ardından 2 ya da 3 gün içerisinde kendi dengesine kavuşan bayanlar ağda işlemini yaptırmalıdır. Adet dönemi aynı zamanda kadının en duyarlı olduğu bütün vücudun aktif olduğu dönemlerden biridir.

Adetin 5 günü ağda yapılır mı?

Bu nedenle, adet başlangıç tarihinin 5 gün öncesinden, bitiminden 5 gün sonrasına kadar ağda yapmamak iyi bir fikirdir. Daha fazla can yakıcı olması dışında, kol, bacak ve hatta bikini bölgesine ağda yapmanın hiç bir mahsuru yoktur.

Kıl köklerini nasıl yok edebilirim?

Merhabalar, lazer epilasyon istenmeyen vücut tüylerinden kurtulmak için en etkili yöntemdir. Lazer ışını kıl köklerini hedefler ve kıl kökünü tahrip eder. Her seansta kıl kökü bir miktar daha tahrip edilir ve en sonunda o kök bir daha kıl üretemeyecek derecede tahrip olur.