Mobile Legends SS ne demek?

İçindekiler:

  1. Mobile Legends SS ne demek?
  2. Mobile Legends besleme nedir?
  3. Kasıtlı besleme ne demek?
  4. Lol da SUP ne demek?
  5. Story türkçesi ne demek?
  6. Instagram hikaye paylaşımlar ne demek?
  7. Instagram hikaye gösterimler ne demek?
  8. Instagram istatistikleri ne demek?

Mobile Legends SS ne demek?

Split Push: Ayrık İttirme. Takım arkadaşlarının bulunduğu koridordan başka bir koridordan tek başına yapılan ittirme stratejisine verilen ad. SS (Miss): Koridordaki rakip şampiyonun gözükmediğini ve başka koridorlara baskına gidebileceğini bildirmek için yapılan uyarının kısaltması.

Mobile Legends besleme nedir?

LOL Sözlüğümüzde bugünkü terimimiz Feeder , Feedlemek; Yani Türkçe adıyla oyun içerisinde karşı rakibe bilerek , sürekli olarak kill vermek yada bilerek olmasa bile rakibi kendisinden güçlü olduğu halde sürekli olarak savaşa girerek ölmek anlamına gelmektedir.

Kasıtlı besleme ne demek?

Kasten Besleme: Kasıtlı olarak düşman oyuncuların onları defalarca öldürmesine izin verme, böylece düşman taraf kısa bir süre içinde avantaj sağlayabilir.

Lol da SUP ne demek?

AP: Büyü Gücü. Sup: Yardımcı, Destek. Tank: Takım savaşlarına önden giren, savunması yüksek, aura etkileri olan eşyalar da kasan şampiyonlar. Assassin: Suikastçı roldeki şampiyonlar, ani ve yüksek atak yapabilme gücüne sahip karakterler.

Story türkçesi ne demek?

Story kelimesinin sözlük anlamında bakıldığında İngilizce üzerinden Türkçeye 'hikaye' şeklinde çevrilmektedir. Aynı şekilde Instagram uygulaması olarak da bu anlamı üzerinden kullanılmaktadır. Paylaşılan ve ana sayfada görülen bir fotoğrafını 24 saat içerisinde görülmesine ve aynı zamanda gelmesine olanak tanımaktadır.

Instagram hikaye paylaşımlar ne demek?

Her geçen gün kendini geliştiren Instagram, hikaye paylaşım özelliğini duyurdu. Bu yeni özellik sayesinde kullanıcılar arkadaşlarının hikayelerini kendi profillerinde paylaşabilecek. ... Bu uyarıdan sonra hikayede bahsedilen kullanıcılara mesaj yoluyla 'Bunu hikayene ekle' linki gönderilecek.

Instagram hikaye gösterimler ne demek?

Bu verilerin detaylarına kısaca bakalım. Gösterim: Bu kısım size bir Hikayenizin kaç kez gösterildiğinin verisini verir.

Instagram istatistikleri ne demek?

Instagram istatistik özelliği, mobil fotoğraf ve video paylaşım uygulaması Instagram'ın işletme hesapları için sunduğu bir ölçme ve değerlendirme özelliğidir. İstatistik özelliği sayesinde kullanıcılar gönderilerinin ne kadar başarılı olduğunu görüp ölçebiliyor.